AKDNZ
#Sunucu Kurulumu
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Ağ Yöneticisi
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
51, (%100)
Merhaba bir dizi ve film izleme sitesi açmayı düşünüyorum, yaptığım incelemeler neticesinde bir cok sitenin wordpress altyapısını ve keremiyav4 temasını kullandığını gördüm tema oldukça işlevsel ve ücretide gayet makul fakat responsive olmayışı sebebiyle başka arayışlara yöneldim. *** üzerinde satışa sunulan Yıldız Film Scriptine ulaştım ve çok başarılı buldum. Sizlerden alt yapı ve tema konusunda yardım almak istiyorum.
Bu hususta neler önerirsiniz? Hangi temayı, yahut scripti kullanmalıyım? Tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler.
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer sürekli güncellemek, yeni yeni özellikler, eklentiler eklemek isterseniz Wordpress kurmanız daha iyi olur. Geliştiren/destekleyen kullanıcı sayısı çok fazla olduğu için o temadan sıkılırsanız farklı özelliklerde farklı bir tema ile sitenizi farklı biçime sokabilirsiniz.
Ama bir kez kurayım, sonra da keyfime bakayım diyorsanız Yıldız Film Scripti gibi scriptler daha iyi olacaktır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
DiziPress teması vardı TurkThemes'in tavsiye ederim. Yalnız alacaksanız, yetkiliye /diziler /dizi klasörlerinin birleştirilmesi talebinde bulunun. Sezonlar tab menü şeklinde olsun, ayrı sayfada açılıyor. Hayırlı günler.
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
15, (%93)
Wocamoov ve alp dizi scripti, biri film diğeri dizi scripti benim en çok beğendiklerim.
Wocamoov responsive çok şık gözüküyor bir deneyin
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Web Master
-
-
Ad Soyad
E** A**