Haddinizi bilerek konuşun. At gözlüğünü çıkarmayan bir insana birşey anlatmam ben. Yaşım 18. Senden daha rahat biliyorum neyin ne olduğunu ;)
toy bir insanın bilmediği kadar bildiğiniz kesin siz bu hayatta yokken ben 5 yaşımda teknoloji ile tanışıyodum fiyatı gelince acılar yüzünüze çarpacak, dolar 3,1 bu dolar ve vergiler böyle olduğu sürece böyle kalacak daha düşüncenizi kanıtlayacak birşeyiniz yok ortada iphone 6+ 3000 tl üst model daha pahalı olur bunu 3 yaşındaki çocuk bilir sorgulayacak kapasiteniz yoksa sizle tartışacak nedenim yok burdaki herkesle normal konuşma çerçevesi içindeyim tek çocukça laf atmaya çalışan sizsiniz bi yaşıma bakın hani büyüklere saygıyı öğrenmelisiniz
Ya hocam bırakın bu işleri :) Bu benim görürşüm diyorsunuz bende kendi görüşlerimi söyledim o zaman. Samsung, Apple'ın yanından bile geçemez 2-2 daha 4 bu böyledir. Ha senin görüşün farklı olabilir ona bişi demiyorum.
Hocam ortada öznel ve nesnel yargı var benim görüşüm iyi değil, nesnel olarak kanıtları sayısal ve görsel olarak verdim