Öncelikle şu yanlışı düzeltelim, önemli olan mp değil çözünürlük demişsiniz ama mp arttıkça çözünürlük artıyor zaten yani aynı şey mp ile çözünürlük. Önemli olan lens kalitesi. Ayrıca doğal olarak her telefon gibi şarjı az gidiyor demişsiniz o öyle değil, sarjı anormal olarak diğer telefonlardan çok daha az gidiyor bu bir eksi. Dosya aktarımı itunes yükleyin her şey oluyor demişsiniz acil bir işim var veya kendi bilgisayarım değil interneti yavas vs. bir de pcye itunes yüklemeyle mi uğraşılır? Tek artısı iphone un kasmaması ve havalı göstermesi ki bu da tartışılır. (Neye göre kime göre)
Haklısınız hocam ama kaçırdığınız bir telefon var Z5 Premium. Hem lens kalitesi iyi hem çözünürlüğü fazla hem de 4k çekip oynatabilen bir telefon. Bataryası suya dayanıklılığından bahsetmiyorum bile. Ayrıca Htc ye nasıl plastik diyorsunuz anlamadım adamlar kaç yıldır metal kasaları ile önplana çıkıyor.
Haklısınız hocam ama kaçırdığınız bir telefon var Z5 Premium. Hem lens kalitesi iyi hem çözünürlüğü fazla hem de 4k çekip oynatabilen bir telefon. Bataryası suya dayanıklılığından bahsetmiyorum bile. Ayrıca Htc ye nasıl plastik diyorsunuz anlamadım adamlar kaç yıldır metal kasaları ile önplana çıkıyor.
Açıkça çok iyi tartışmaya katılan adamlarda var apple fan boylarıda adam haksız ve kanıtları reddediyor ki bu durumu kanıtlanaya yeterli htc telefonları plastik metal olsada pek hoş değil ama muzik dinlemek açısı muazzan telefonlar
toy bir insanın bilmediği kadar bildiğiniz kesin siz bu hayatta yokken ben 5 yaşımda teknoloji ile tanışıyodum fiyatı gelince acılar yüzünüze çarpacak, dolar 3,1 bu dolar ve vergiler böyle olduğu sürece böyle kalacak daha düşüncenizi kanıtlayacak birşeyiniz yok ortada iphone 6+ 3000 tl üst model daha pahalı olur bunu 3 yaşındaki çocuk bilir sorgulayacak kapasiteniz yoksa sizle tartışacak nedenim yok burdaki herkesle normal konuşma çerçevesi içindeyim tek çocukça laf atmaya çalışan sizsiniz bi yaşıma bakın hani büyüklere saygıyı öğrenmelisiniz
Hocam ortada öznel ve nesnel yargı var benim görüşüm iyi değil, nesnel olarak kanıtları sayısal ve görsel olarak verdim
Hocam ortada öznel ve nesnel yargı var benim görüşüm iyi değil, nesnel olarak kanıtları sayısal ve görsel olarak verdim
25 yaşına gelip konuşmayı bilmeyene ne anlatılır ? Boş konuşmaya gerek yok.
Boş konuşanın kim olduğu belli ben sayısal ve görsel verilere dayandırıyorum siz sadece ortaya attığınız teoride kalıyorsunuz farkımız sizin nitel benim nicel olmam çocuksu tavırlara devam edin ki düşüncenizi kanıtlayacak birşeyiniz yok anca ağlayın laf atın