lostyazilim
tr.link

Explicit Tema

11 Mesajlar 1.232 Okunma
lstbozum
tr.link

yalcnuygur yalcnuygur Girişimci Kullanıcı
  • Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)
Merhaba arkadaşlar, IndustrialThemes grubuna ait olan Explicit adlı temayı almaya karar verdim. Yalnız kullanan arkadaşlardan bir kaç sorum olacaktır. Cevaplarsa ve yorumunu katarsa gerçekten çok memnun kalacağım.

-Memnun musunuz?
-Seo açısından yararları veya zararları nelerdir?
-Kod bilgim üst düzey olmadığı için ne kadara Türkçeleştirip, kurulumunu yaptırabilirim?

Tema Adresi: http://themeforest.net/item/explicit-high-performance-reviewmagazine-theme/6782745

wmaraci
reklam

enyacan enyacan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.08.2015
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek antrenör, freelance web tasarı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad E** C**
  • Mesajlar 77
  • Beğeniler 21 / 21
  • Ticaret 1, (%100)
Hocam merhaba,
Ben kullanmadım ama merakımdan baktım, seo açısından uyumlu olup olmadığını frameworkünden anlarsınız,şu aralar en revaçta olan genesis ve diy themesin thesis, bunların kendi framworkunun seosu hakkında bilgiyi yurtdışı forumlar da dahil olmak üzere arayabilirsin, ama unutma ki seoya uygun içerikle bi tık fazla çalışarak sen de iyi noktalara gelebilirsin, her seosu iyi site bu frameworkleri kullanmıyor sonuçta.
Mobl uyumlu tema yaptırmanıza gerek yok.
Eğer http://themeforest.net/?ref=wordpresskupon üzerinden üye olup satın alırsanız, temanızı kurar logo favicon gibi görselleri yükler, all in one seo kurar ve ayarlarınızı yaparım.
Kolay gelsin.

FurkanKandemir FurkanKandemir WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 25.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Web Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad F** K**
  • Mesajlar 833
  • Beğeniler 0 / 287
  • Ticaret 13, (%100)
-Memnun musunuz?
+Kullanmadım
+Seo dediğimiz olay sadece kodla alakalı değildir. Site içi seoda bir kriterdir bu temayı satın aldıktan sonrada düzeltilebilir.
-Mobil uyumu var mı?
+Evet var. Mobil uyumlu olup olmadığını chromeyi küçültüp ve ya mobil modunda çalıştırarak ve ya telefondan demo adresine giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

AKDNZ AKDNZ #Sunucu Kurulumu Kullanıcı
  • Üyelik 28.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Ağ Yöneticisi
  • Konum Azerbeycan
  • Ad Soyad A** A**
  • Mesajlar 1668
  • Beğeniler 645 / 524
  • Ticaret 51, (%100)
Benim şahsi fikrim; çok fazla göz yorucu bir tema olduğu yönünde.

wmaraci
wmaraci

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Ağır ve yorucu tasarım. Host iyi değilse önermem.

melankolia melankolia Uzun Yollara Devam Kullanıcı
  • Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Dijital Baskı Operatörü
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)
Hocam profilimdeki sitede kurulu tema. Önceden bu temanın yapımcısının baska temasını kurdum o temadan explicite geçtikten sonra nedense 3,5k da olan hit 300-400 e düştü.Anlamadım bi türlü.Temanın mobil uyumu vardır bu arada.

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

enyacan adlı üyeden alıntı

Hocam merhaba,
Ben kullanmadım ama merakımdan baktım, seo açısından uyumlu olup olmadığını frameworkünden anlarsınız,şu aralar en revaçta olan genesis ve diy themesin thesis, bunların kendi framworkunun seosu hakkında bilgiyi yurtdışı forumlar da dahil olmak üzere arayabilirsin, ama unutma ki seoya uygun içerikle bi tık fazla çalışarak sen de iyi noktalara gelebilirsin, her seosu iyi site bu frameworkleri kullanmıyor sonuçta.
Mobl uyumlu tema yaptırmanıza gerek yok.
Eğer http://themeforest.net/?ref=wordpresskupon üzerinden üye olup satın alırsanız, temanızı kurar logo favicon gibi görselleri yükler, all in one seo kurar ve ayarlarınızı yaparım.
Kolay gelsin.

FurkanKandemir adlı üyeden alıntı

-Memnun musunuz?
+Kullanmadım
+Seo dediğimiz olay sadece kodla alakalı değildir. Site içi seoda bir kriterdir bu temayı satın aldıktan sonrada düzeltilebilir.
-Mobil uyumu var mı?
+Evet var. Mobil uyumlu olup olmadığını chromeyi küçültüp ve ya mobil modunda çalıştırarak ve ya telefondan demo adresine giriş yaparak öğrenebilirsiniz.

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam.

Ek Olarak:

AKDNZ adlı üyeden alıntı

Benim şahsi fikrim; çok fazla göz yorucu bir tema olduğu yönünde.

Yıldırım adlı üyeden alıntı

Ağır ve yorucu tasarım. Host iyi değilse önermem.

Kesinlikle sizlere katılıyorum göz yorucu bir tema ama güncel oyun haberlerini yazacağımdan en mantıklı, kategorisine uyum sağlayan tema olarak bunu belirledim.
Farklı fikirleriniz varsa tavsiyelere açığım.

Ek Olarak:

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam profilimdeki sitede kurulu tema. Önceden bu temanın yapımcısının baska temasını kurdum o temadan explicite geçtikten sonra nedense 3,5k da olan hit 300-400 e düştü.Anlamadım bi türlü.Temanın mobil uyumu vardır bu arada.

Profilinizde ki siteyi göremedim hocam. Daha öncesinde yaşadığımdan biliyorum hit düşümü tema değişiminden kaynaklanmaktadır. Yani Explicite adlı temaya özel bir durum söz konusu değil.
Verdiğiniz bilgiler içinde çok teşekkür ederim.
melankolia

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

yalcnuygur adlı üyeden alıntı

Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam.

Ek Olarak:

Kesinlikle sizlere katılıyorum göz yorucu bir tema ama güncel oyun haberlerini yazacağımdan en mantıklı, kategorisine uyum sağlayan tema olarak bunu belirledim.
Farklı fikirleriniz varsa tavsiyelere açığım.

Ek Olarak:

Profilinizde ki siteyi göremedim hocam. Daha öncesinde yaşadığımdan biliyorum hit düşümü tema değişiminden kaynaklanmaktadır. Yani Explicite adlı temaya özel bir durum söz konusu değil.
Verdiğiniz bilgiler içinde çok teşekkür ederim.

Hocam site adresi trapindir.com yalnız şuan beyaz sayfa sorunu oluyor sitede ara ara onu çözmeye çalışıyorum.Bu arada temaya explicit temasına özel değil diyorsunuz yani hit kaybını.

• Üyelik 12.08.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Mekanik Bakımcı
  • Konum Çanakkale
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 411
  • Beğeniler 57 / 75
  • Ticaret 26, (%100)

melankolia adlı üyeden alıntı

Hocam site adresi trapindir.com yalnız şuan beyaz sayfa sorunu oluyor sitede ara ara onu çözmeye çalışıyorum.Bu arada temaya explicit temasına özel değil diyorsunuz yani hit kaybını.

Kesinlikle aynı sorunu ben yaşadım. Tema değişiminde az da olsa hit kaybı yaşanabiliyor ama zamanla eski haline geri dönecektir.

Ek Olarak: Siteniz bakımda daha sonra bakarım.

• Üyelik 16.06.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 4577
  • Beğeniler 1011 / 1012
  • Ticaret 3, (%100)

yalcnuygur adlı üyeden alıntı

Kesinlikle aynı sorunu ben yaşadım. Tema değişiminde az da olsa hit kaybı yaşanabiliyor ama zamanla eski haline geri dönecektir.

Ek Olarak: Siteniz bakımda daha sonra bakarım.

Hocam yalnız sizin oyun kategorisine göre eminim güzel gidecektir tema.Guzel.net.tr nin cache eklentisini kurdum tema baya bi hızlanmıştı.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al