enyacan adlı üyeden alıntı
Hocam merhaba,
Ben kullanmadım ama merakımdan baktım, seo açısından uyumlu olup olmadığını frameworkünden anlarsınız,şu aralar en revaçta olan genesis ve diy themesin thesis, bunların kendi framworkunun seosu hakkında bilgiyi yurtdışı forumlar da dahil olmak üzere arayabilirsin, ama unutma ki seoya uygun içerikle bi tık fazla çalışarak sen de iyi noktalara gelebilirsin, her seosu iyi site bu frameworkleri kullanmıyor sonuçta.
Mobl uyumlu tema yaptırmanıza gerek yok.
Eğer
http://themeforest.net/?ref=wordpresskupon üzerinden üye olup satın alırsanız, temanızı kurar logo favicon gibi görselleri yükler, all in one seo kurar ve ayarlarınızı yaparım.
Kolay gelsin.
FurkanKandemir adlı üyeden alıntı
-Memnun musunuz?
+Kullanmadım
-Seo açısından yararları veya zararları nelerdir?
+Seo dediğimiz olay sadece kodla alakalı değildir. Site içi seoda bir kriterdir bu temayı satın aldıktan sonrada düzeltilebilir.
-Mobil uyumu var mı?
+Evet var. Mobil uyumlu olup olmadığını chromeyi küçültüp ve ya mobil modunda çalıştırarak ve ya telefondan demo adresine giriş yaparak öğrenebilirsiniz.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim hocam.
Ek Olarak:
Kesinlikle sizlere katılıyorum göz yorucu bir tema ama güncel oyun haberlerini yazacağımdan en mantıklı, kategorisine uyum sağlayan tema olarak bunu belirledim.
Farklı fikirleriniz varsa tavsiyelere açığım.
Ek Olarak:
melankolia adlı üyeden alıntı
Hocam profilimdeki sitede kurulu tema. Önceden bu temanın yapımcısının baska temasını kurdum o temadan explicite geçtikten sonra nedense 3,5k da olan hit 300-400 e düştü.Anlamadım bi türlü.Temanın mobil uyumu vardır bu arada.
Profilinizde ki siteyi göremedim hocam. Daha öncesinde yaşadığımdan biliyorum hit düşümü tema değişiminden kaynaklanmaktadır. Yani Explicite adlı temaya özel bir durum söz konusu değil.
Verdiğiniz bilgiler içinde çok teşekkür ederim.