bbking adlı üyeden alıntı

Elektronik olarak nasıl imzalanıyor * yani İmza atan ben değilim ki ? Elektronik veya Islak imza kişiye özel.
Başka firma /kişi adına olmaz.

Ek :

Siteye baktım Türkiye'de hiç bir mahkeme bunu geçerli saymaz. Dünyada geçerli olduğunuda sanmıyorum.

Üyelik sırasında onayladığınız sözleşme geçerlidir. Ancak "Sözleşme zayıf tarafı korur" kuralı gereği adil olmayan sözleşmelerde kullanıcı haklı olur

Biraz kişisel düşüncelerinizi belirtmişsiniz gibi geldi. Konu hakkında kesin bilginiz var mı? Daha önce elektronik imzalama üstüne bir çalışmanız/araştırmanız oldu mu?

Paylaştığım yasallık sayfasında hangi standartlara bağlı kalarak sistemin işlediği açıkca anlatılmış. Amerika ve avrupada tamamen geçerli bir imzalama sistemi sunuyor. Değil elektronik imza, aklınıza gelebilecek tüm fiziki işlemler zorla yaptırılabilir zaten, bu tür durumlarda standart yasal işleyiş neyse aynı şekilde yine işler. Fiziki olarak ıslak imzayı zorla attırmak imkansız mı sanıyorsunuz?

Ne için kullanılacağına gelirsek ben kişisel olarak freelance işlerimde kullanmak istiyorum. Farklı şehirlerden sözleşme yaparken defalarca kargoyla uğraşmak yerine kolayca buradan halledebiliriz sözleşmeyi.

Ayrıca yasada Elektronik imza kanunu diye birşey var bundanda haberiniz olduğunu sanmıyorum. https://www.tbmm.gov.tr/kanunlar/k5070.html