wdrleo
Back-end Developer
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Full-stack Developer
-
-
Ad Soyad
H** A**
-
-
-
Ticaret
14, (%100)
Valla hocam Yurt içiyle hiçbir bağım yok :) hepsiburada aracılığı ile 4 kez kargo aldım. Bunlardan 2 sinde sorun yaşadım ufak çaplı. Sorunlardan birisi oldukça komikti ve şikayet ettim direk. sikayetvar aracılığı ile hemen aradılar işte şube hakkında işlem başlatacağız falan filan.
O sorunda da cuma günü akşam inen kargo, cuma günü haliyle dağıtıma çıkamaz ama cumartesi saat 9 - 13:00 arası mı ne bunlar çalışıyorlarmış. Sabah 10 da aradım kargom gelmiş böyle böyle bugün elime ulaşacak mı acaba diye numarayı istedi falan evet dedi öğlene doğru gelir.
Bakıyorum sitesinden takip ediyorum 12:00 oldu saat kargo hala şubede gözüküyor :)
Sonra bi baktım iş yerinin önüne yurt içi kargo aracı geldi hemde tam bizim plazanın önüne durdu. Hah dedim geldi nihayet, adam indi arabadan eline bi kutu aldı karşı caddeye geçti baktım başka bir dükkana girdi dedim herhalde oraya da kargo gelmiş :) neyse geri döndü arabaya doğru eğildi dedim benim kargo geliyor. Baktım adam arabaya bindi gitti.. :) Bunun üzerine direk aradım yurt içini kargonuz şuanda dağıtıma çıkmamış görünüyor, pazartesi elinizde olur dedi peki deyip bastım şikayeti :)
Ama pazartesi elime geldi, diğerleri hafta içiydi kargo yine 2 gün içerisinde elime ulaştı.
1 tanesi farklı bir yerdendi. Onda da verdiğiniz adres yanlış dediler gittim şubelerine sert bir adam dövecekmiş gibi hareketlerle, ilgisiz ilgisiz işlem yaptı. Kargoyu şubeden aldım.
Benim yurt içi kargo hakkında görüşüm bu
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Youtube Kanalı
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Dostum yasal olmayan yolla aldıysan tabiki gelmez ,hatta şuan başın büyük belada da olabilir bilgin olsun :/
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Ziraat Mühendisi
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
sürat kargo dışındaki kargolar çöp arkadaşlar
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
-
-
Ad Soyad
Ç** K**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Hocam ben Ankara'dan İstanbul'a ürün alıyorum aldığım günün ertesi sabahı geliyor. Şehir dışına gidecek olan kargolar şubeden dağıtıma çıktığında Tırlarla veya uçakla akşamları taşınır.
cagdaskorkmaz.com.tr
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Wordpress Tema Yapımcısı
-
-
Ad Soyad
B** i**
-
-
-
Ticaret
23, (%100)
Sanırım pek alışveriş yapmıyorsunuz internetten, ben internetten yaptığım alışverişlerde genelde yurtiçi kargo kullanmak zorunda kalıyorum. Hangi ilden gelirse gelsin İstanbul'a doğru cumartesi yola çıkan kargolar genelde salı günleri teslim edilir, hatta bizim burada ki şubeler genelde eve gelmezler ve üstüne üstelik teslim edilemedi diye not düşerler gidip bayiden almak zorunda kalırsınız. Muhtemelen bugün bulunduğunuz ilçede ki bayiye gelmiştir ancak dağıtıma sabah çıktıkları için bugün getirmemişlerdir. Zorunda olmadıkça Yurtiçi katgo kullanmayın. Tuzla'dan Pendik'e (komşu ilçeler) 4 günde getirdikleri oluyor, sistemleri çok yavaş ve bazı personelleri çok umursamaz. Hatta bir keresinde internetten aldığım televizyon ilçe merkezinde ki şube yerine evime yakın başka bir şubeye gelmişti, iki gün bekledim gelmedi, gittim hesap sordum dedikleri şu, şubemizde araç bulunmadığı için dağıtım yapmıyoruz siz almak zorundasınız dediler... Bu kadar da kurumsal bir firmadır kendileri...
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
Ö** Ç**
-
-
-
Ticaret
7, (%86)
Genelde kargo firmaları haftasonları çalışmazlar bazıları hariç. Cumartesi kargoya verdiyseniz ürün beklemededir, yani büyük ihtimalle pazartesi akşamı kargoya verilir, salı günü elinize ulaşır, yada en geç çarşamba.