kralsoft adlı üyeden alıntı

101 bin adsensede para kazanılması demek senede yaklaşık 9000 TL ayda 750 TL

çok başarılı eski sistemde mp3 veya erotik site yeni sistemde film ve warez siteleri hariç bu paraları kimsenin kazandığını düşünmüyorum.

ben bir otomobil forumundan bu paraları kazandım :)

Ek Olarak:


ben tbm olayından pek anlamam ama eskiden bir tıkla 1 usd aldığım günleri hatırlıyorum. Şuan imkanı yok. Platformda aynı girişler daha fazla ama kazanç 3 te 1'e düştü. Eskiden reklam verenler bu kadar detay bilmiyordu işi bilen bu kadar yoktu artık sıktıkça sıkıyorlar ondan kazançlar az.


Hocam yukarıdaki arkadaşla dahada muhatap olmak istemedim. Fakat benim demek istediğim işler eskisi gibi değil. O site erotik veya warez içeren bir sitede değildi. Fakat o site bile şuan bitmek üzere.. Bu gerçekten çok kötü bir durum. Ve işin ilginç yanı, hit yükseliyor fakat reklama tıklama oranı gittikçe düşüyor.

Ama şunuda özellikle söylemek isterim ki, yaklaşık 2 yıl kadardır bu forumu takip ediyorum. Daha başka kullanıcı adlarıyla da giriş yapıyordum. Ama bu forumun eski ortamı kalmamış. Hatta adminler hatırlarlar, wmaracındaki dostluk ile ilgili bir makalem vardı. O makale için wmaracı adminleri beni Bronz üye yapmışlardı. Ama dediğim gibi o eski ortam kalmamış.

Aslında benim hatamda çok, madem etrafında işi bilenler var neden bazılarıyla muhatap olup sinirlerimi zıplatıyorum ki.. Neyse sağlık olsun.