Ben piyasadaki her oyunu açabiliyorsam bu telefona bana göre vazgeçilmez ve bunu 1 gb ram ile yapması dahada vazgeçilmez.
Ben uygulamaları hep arkada açık bırakırım. Bir sürü oyun açık arkada uygulama vs. Hiç takılma hata verme sorunu yaşamıyorum.
Telefon takılmıyor bunu kabul edin. Ben takılmalardan ve yavaşlıktan nefret ederim. İphone 3.000 tl vermek sana koyuyorsa orasını bilemem ama bana koymuyor.
Ben uygulamaları hep arkada açık bırakırım. Bir sürü oyun açık arkada uygulama vs. Hiç takılma hata verme sorunu yaşamıyorum.
Telefon takılmıyor bunu kabul edin. Ben takılmalardan ve yavaşlıktan nefret ederim. İphone 3.000 tl vermek sana koyuyorsa orasını bilemem ama bana koymuyor.
insanların ihtiyacına göre bir şey alması onu olumlu kılar, bir telefon almadan önce benim açımdan kamerası ne kadar iyi, muzik oynatma video oynatma ne kadar iyi, ekranı ne kadar geniş ve çözünürlüğü ne kadar iyi , hızı nasıl yada tasarımı, dayanıklılığı ne kadar iyi , çünkü el vermese bile düşürüyorsunuz , yada o özelliği kullanacağınız an geliyor , evet iosta ne kadar uygulama açsan kasmaz , androitte bu özellik yok ama dediğim gibi donanımsal olarak üstün olsa gönül rahatlığı ile alırım ama işe yaramaz sırf oyun oynamak için kasmıcak diye o kadar parayı boşa vermem , yoksa gidip niye araştırmadan alayım , direk para vermem müsriflik, israf , kullandığım kadar kullanırım bir yere gelince ya bağışlarım yada aileme veririm zira msi bilgisayarlarını çok iyi bilirsiniz ülkemizde en iyisi şuan GT80 titan daha iyi varda satışı yok neyse ülkemizde 16 bin tl yurt dışında 5 bin tl şimdi gider ben bunu kendi ülkemden alsaydım bana koyardı , yada gidip işe yaramaz bir donanımlı fakat 15 bin tl yine koyardı olay parada değil benim en iyi donanımı almamda, dediğim gibi eğer iphone çok iyi bir donanımsal sistemle gelseydi alırdım ama gelmedi gelmicek çünkü mantıkları bu zaten herşeyi yavaş yavaş arttırıyorlar ki zaten parası 3 bin tl bir anda artsa ne olur acaba örneğin 2012 sony cihazlarda full hd vardı fakat şimdi 2015 ve iphone daha yeni geliyor