lostyazilim
tr.link

Google News Reddetti

18 Mesajlar 2.336 Okunma
acebozum
tr.link

narinhosting narinhosting narinhosting.com Kullanıcı
  • Üyelik 23.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek İnternet Danışmanı
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ş** N**
  • Mesajlar 1390
  • Beğeniler 217 / 455
  • Ticaret 15, (%93)

seoakcy adlı üyeden alıntı

Google News üzerinden kaç para kazanıldığı hakkında bir bilgin var mı? Muhtemelen yok. Danışmanlık ücretleri 3000 TL gibi bir fiyattan başlıyor. Bu forumda herkes sizin gibi boş vakit harcamıyor. Ev geçindiren adamlar var aramızda. Muhalefet olmaya devam edin, başarı sizi bekliyor

Arkadaş danışmanlık yapın dememiş zaten Google News 1000 sayfalık bir ansiklopedi ise sizden 1 sayfasındaki cümleyi istemiş olay budur..
Ozzyfb

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
reklam

mustafa9859 mustafa9859 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Ziraat Mühendisi
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 693
  • Beğeniler 137 / 142
  • Ticaret 11, (%100)
benden sana bir öneri künye bölümüne google'da yerini göster bu senin ofisin olabilir. Veya işlettiğin bir mekan olabilir. Google buna çok önem veriyor artık.

Ek Olarak: ayrıca fiyat sizi şaşırtmasın ***'da tanıdığım birisi var bu işi çok iyi yapıyor daha önce ***da modaratörlükte yaptı sizi yönlendirebilirim.

exp1239 exp1239 Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Bilgisayar Proğramcılığı
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

mustafa9859 adlı üyeden alıntı

benden sana bir öneri künye bölümüne google'da yerini göster bu senin ofisin olabilir. Veya işlettiğin bir mekan olabilir. Google buna çok önem veriyor artık.

Ek Olarak: ayrıca fiyat sizi şaşırtmasın ***'da tanıdığım birisi var bu işi çok iyi yapıyor daha önce ***da modaratörlükte yaptı sizi yönlendirebilirim.

tabi hocam pm olarak veya skype : gecersevket27

Korkmaz Korkmaz cagdaskorkmaz Kullanıcı
  • Üyelik 03.12.2014
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek SARUHAN HOLDING - Fakir Elektr
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad Ç** K**
  • Mesajlar 3536
  • Beğeniler 253 / 1236
  • Ticaret 8, (%100)
Ben 16 gün de aldım mesela. Sizin kine benze bir künyemiz var. Mobil uyumlu ayrı bir temamız var.

cagdaskorkmaz.com.tr
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

Korkmaz adlı üyeden alıntı

Ben 16 gün de aldım mesela. Sizin kine benze bir künyemiz var. Mobil uyumlu ayrı bir temamız var.

site adresinizi pm alabilirmiyim

jeaner jeaner Zenginlik Zor. Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 21 / 26
  • Ticaret 12, (%100)
ben 5-6 gündür cevap alamıyorum başvurdum. Burada nasıl bir ibare oluşması gerekiyor. Ben buradan https://partnerdash.google.com/publisher doğrulanan sitemin yanında bulunan haberlere eklenme isteğinde bulunun kısmından başvuruda bulundum fakat bu eklenme isteiğinde bulunun yazısı duruyor. Acaba başvuru yapılmadımı?

• Üyelik 16.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Konum Gaziantep
  • Ad Soyad Ş** G**
  • Mesajlar 283
  • Beğeniler 57 / 55
  • Ticaret 7, (%100)

jeaner adlı üyeden alıntı

ben 5-6 gündür cevap alamıyorum başvurdum. Burada nasıl bir ibare oluşması gerekiyor. Ben buradan https://partnerdash.google.com/publisher doğrulanan sitemin yanında bulunan haberlere eklenme isteğinde bulunun kısmından başvuruda bulundum fakat bu eklenme isteiğinde bulunun yazısı duruyor. Acaba başvuru yapılmadımı?

isteğinde bulun dedikten sonra doldurmanız gereken bir sayfa geliyor.İşte sayfanın adı dili felan iletişim paylaşmak istediğiniz kategoriler felan diye ondan sonra başvur diyorsunuz.O sayfada Başvuru alındı %20 incelendi felan yazar 2-3 gün sonra %60 incelendi yazar 5-6 gün içinde cevap gelir.

jeaner jeaner Zenginlik Zor. Kullanıcı
  • Üyelik 04.11.2013
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad C** K**
  • Mesajlar 148
  • Beğeniler 21 / 26
  • Ticaret 12, (%100)

exp1239 adlı üyeden alıntı

isteğinde bulun dedikten sonra doldurmanız gereken bir sayfa geliyor.İşte sayfanın adı dili felan iletişim paylaşmak istediğiniz kategoriler felan diye ondan sonra başvur diyorsunuz.O sayfada Başvuru alındı %20 incelendi felan yazar 2-3 gün sonra %60 incelendi yazar 5-6 gün içinde cevap gelir.

aynen hocam girdim kategorileri ekledim başvuru isteğiniz gönderildi dedi fakat bende %20 incelendi gibi şeyler yazmıyor. Aynı şekilde haberlere eklenme isteğinde bulun yazısı duruyor.

Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al