Arkadaşlar zamanın şartlarına göre zor bir süreçte dersaneye gitmeden anadolu lisesi kazandım. Tabi o zamanlar bir değeri vardı. Bir köy okulundan dersaneye falan gitmeden anadolu lisesi kazanmak marifet sayılırdı. Benle 3 arkadaşım kazandı zaten. En iyi okula ben gitmiştim. Antalya Lisesi.

Neyse lise 1 iyidi. Herkes eşit tabi bende hala evde ders çalışma yok. Okul ne verdi onunla sınava gir. Kimya Fizik Tarih 90+

Lise 2 artık arkadaşlar yaz okulu falan yapmışlar. Bizim ilk dönemi bitirmişler okul başlamadan. Ben azıcık sardım ama tutmadı. Şimdi çok saçma geliyor ama o zamanlar gerçekten şartlar canımı sıkıyordu. Hoca tahtada soru çözerken ve ben daha olayı anlamadan arkadan ceren'in "hocam bu soruyu geçsek. Çok basit" demesi beni tümden soğuttu zaten.

Lise 3 artık kopuk bir okul hayatı. Artık çok sevdiğim dersler bile 45 altı falan. Devamsızlık 17 iken son hafta gitmedim kaldım. Adil gelmedi bana insanların imkankarı. Özel derse gidenler dersaneye gidenlerle falan yarışmak çocuk aklımla soğuttu beni.

Sonuçta vaz geçtim.
Şuan konya'dayım evliyim 2 çocuğum var ama okumak istiyorum. Mekatronik müh. istiyorum inş.

Açık öğretime yazıldım. 7 dönem okumş saydılar. 160 puan verdiler. Tek sınavda lise bitiyor.

Şuan nasıl bir yol izlemeliyim. Nasıl hazırlanmalıyım. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Bu sınav sistemi biraz garip geldi bana.


Şimdiden teşekürler.