-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
Forumda böyle bir konu açacağım asla aklıma gelmezdi ama bir merak sardı beni :) E-Ticaret yapmak karlı mıdır? Püf noktaları nelerdir? nasıl sorunlarla karşılaşılabilir? Satış yapabilmek için illa kendi ürettiğiniz ürünler olması gerekir mi?
Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşır mısınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
E ticaret yapmak çok kârlı bir olayı, özellikle sistemsel çalışma mantığı yapıldığında çok çok kârlı bir durum.
Zararları tabi ki var, tedarikçin sana yamuk yaptı ürünleri göndermedi kargolamadı hoop müşteri seni bilir.
Kargo geç götürdü yanlış hesapladı hooop müşteri seni bilir :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Şunu söyleyebilirim. Ulaşılabilirlik ve reklam konusunda kolaylık sağlaması için kendine ait bir e-ticaret sitesi açmaktansa git Sahibinden'den al bir kurumsal üyelik başla ticarete hocam. Komisyonlu çalışacaksın ama inan ki çok daha rahat ve başlangıç için doğru bir karar olduğunu göreceksin.
GeT sistemiyle de çalışırsan satışların direkt olur ve alınan malzemeyi göndermekle uğraşırsın. En azından satacağın ürünler, günde binlerce kişinin girdiği bir sitede olmuş olacak. Görülmesi çok daha olağan. Ve ürünlerin sahibinden üzerinden satılacağı için güven daha yüksek. Bir de olumlu geri dönüşler aldın mı tamamdır.
Site kurmasıymış, ürün eklemesiymiş, reklamıymış, yok seosuymuş, google reklamıymış, tanınmaymış uğraşma hocam. Ha reklamıyla biraz uğraşırım ben kendime ait olsun istiyorum dersen de ücret konusunda biraz bonkör olmalısın. Bir de sanal pos ile çalışacaksan şimdiden site ve sanal pos işlemleri için kenara iyi bir miktar para koy.
Son 2 aydır e-ticaret ile uğraşmaktayım, öldüm öldüm dirildim ve daha çok yol var. Benden söylemesi. :)
Kolay gelsin!
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Serbest
-
-
Ad Soyad
M** G**
-
-
-
Ticaret
1, (%0)
''Zor bir iş, bunun için sağlam bir kafa ve para gerekiyor'' diyorsunuz yani :D peki ortalama ne kadar sermaye gerekiyor?