lostyazilim

Nasıl Bu Kadar Hit Alıyorlar

22 Mesajlar 2.396 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

brown brown WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)
Aklıma takılan bir şey var, yeni site açan herkes nasıl hit alırım diye merak ediyor kendini Google'a sevdirmeye çalışıyor. Ben de aynı durumdayım ancak hala 50 hiti geçebilmiş değilim. Google'dan gelen hitim 10'u geçmiyor. Kalanların hepsi sosyal medyadan geliyor. Benim merak ettiğim millet "2. günümde 200 hit aldım, hepsi google'den" diye konular açıyor. Ben Google'ı "google" diye okuyan adamın 2. gününde nasıl 200 hit aldığını gerçekten çözemedim. Bu işim sihri ne, bilenler bizi de aydınlatsın.

wmaraci
reklam

52282 52282 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Warez siteler dışında kimse 2 günde 200 hit alamaz. Alsa bile geçicidir.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

10679 10679 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 03.11.2012
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 458
  • Beğeniler 124 / 125
  • Ticaret 7, (%100)
Hocam işin aslı tabi ki işi doğru yapmak. Fakat bu her zaman geçerli olmuyor. Nasip konusununda etkin olduğunu düşünüyorum. Aynı siteyi iki farklı kişi açar bir tutturamazken biri tutturabiliyor. Tabi bu benim düşüncem.

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)
ben ilk üç günde 150-200 arası tekil hit aldım ama sosyal medyayı çok iyi kullandım. bir de paylaştığınız içerikler önemli. ben oyun hilesi paylaşıyorum bir oyuna girip yeni hileler burda www.siteadresi.com diye reklam yapsam yüzlerce insan girer. reklam yapmasını iyi bilin hocam ilk günlerden googledan falan 200 hit gelmez yalan. benim 5-10 indexim anca var googledan 10u geçmiyor gelen hit sizinki gibi.

wmaraci
wmaraci

Saxlorn Saxlorn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 30.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Antalya
  • Ad Soyad U** K**
  • Mesajlar 124
  • Beğeniler 53 / 40
  • Ticaret 0, (%0)
Yassah olan şeyleri yapmayacaksınız, beklemeyin o kadar hit. İçeriğinizi yazın ve 'Google' amcamıza yaslanın.

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

Yıldırım adlı üyeden alıntı

Warez siteler dışında kimse 2 günde 200 hit alamaz. Alsa bile geçicidir.

imamet adlı üyeden alıntı

Hocam işin aslı tabi ki işi doğru yapmak. Fakat bu her zaman geçerli olmuyor. Nasip konusununda etkin olduğunu düşünüyorum. Aynı siteyi iki farklı kişi açar bir tutturamazken biri tutturabiliyor. Tabi bu benim düşüncem.

oguzhan adlı üyeden alıntı

ben ilk üç günde 150-200 arası tekil hit aldım ama sosyal medyayı çok iyi kullandım. bir de paylaştığınız içerikler önemli. ben oyun hilesi paylaşıyorum bir oyuna girip yeni hileler burda www.siteadresi.com diye reklam yapsam yüzlerce insan girer. reklam yapmasını iyi bilin hocam ilk günlerden googledan falan 200 hit gelmez yalan. benim 5-10 indexim anca var googledan 10u geçmiyor gelen hit sizinki gibi.

Saxlorn adlı üyeden alıntı

Yassah olan şeyleri yapmayacaksınız, beklemeyin o kadar hit. İçeriğinizi yazın ve 'Google' amcamıza yaslanın.

Peki arkadaşlar biz her gün 4 adet içerik giriyoruz, sitemizi güncel tutuyoruz. Sosyal medyada paylaşımlarımızı yapıyoruz, bugün imleme sitelerinde hesap açtım daha yapmam gereken bir şey var mı, benim önümde bir engel var mı sizce sitemin tutması için ?

İncelemek, içeriği görmek isteyen olursa site imzamda yer alan site. pikselcanavari.com

Bir de şimdi biri mesaj atmış haftalık 100 liraya günlük 1K hit alır paraya para demezsin diyor. Böyle fırsatçılar da var. Öyle çekilen hitlerin bir işe yaramadığını bilemeyecek kadar da acemi değiliz.

• Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)
Site kaç günlük?

oguzhan oguzhan WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 22.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 1201
  • Beğeniler 310 / 296
  • Ticaret 2, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

Peki arkadaşlar biz her gün 4 adet içerik giriyoruz, sitemizi güncel tutuyoruz. Sosyal medyada paylaşımlarımızı yapıyoruz, bugün imleme sitelerinde hesap açtım daha yapmam gereken bir şey var mı, benim önümde bir engel var mı sizce sitemin tutması için ?

İncelemek, içeriği görmek isteyen olursa site imzamda yer alan site. pikselcanavari.com

Bir de şimdi biri mesaj atmış haftalık 100 liraya günlük 1K hit alır paraya para demezsin diyor. Böyle fırsatçılar da var. Öyle çekilen hitlerin bir işe yaramadığını bilemeyecek kadar da acemi değiliz.

aynen hocam yapay hitlerle uğraşmayın. ek olarak başka sitelere bloglara reklam verin tanıtım yazısı verin. bende öyle yapıcam.
brown

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 28.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad H** E**
  • Mesajlar 1748
  • Beğeniler 385 / 385
  • Ticaret 27, (%96)

12 gün oldu hocam.

• Üyelik 26.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 1296
  • Beğeniler 169 / 271
  • Ticaret 13, (%100)

brown adlı üyeden alıntı

12 gün oldu hocam.

1-2 aylık olmadan tam olarak hit beklemeni öneremem.

wmaraci
Konuyu toplam 5 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 5 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al