-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Hocam tema çok koyu siyah, bir film izlerken şahsen benim tercihim açık renkli bir film sitesini seçmek olur. Renkli tema yapın, göze çarpan renkler kullanın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Tema güzel tema, bence full width kullanmalısınız. Diğer türlü fazlasıyla basık oluyor. Bana kalsa seçenek olarak bile sundurmam basık özelliğini.
Arkadaşların dediği gibi renk uyumu bayağı olmamış :)
flat colors dan daha açık ve sade en önemlisi de önemli 2 ana renk belirleyip bunun üzerine kurmak daha mantıklı olabilir.
Açıkcası eğer parayla almışsanız, bu sektörde bundan çok daha profosyonel ve aynı fiyata temalar mevcuttu. Keşke farklı bir seçim yapsaymışsınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
arkaplanı siyah yapsan mor olan yerleri gri tonlarında gri olan yerleride mor yapsan daha hoş olacak. Şuanki morun daha koyu tonunu kullan bence
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / K
-
Meslek
Beslenme ve Diyetetik Öğrencis
-
-
Ad Soyad
N** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
zhanugur adlı üyeden alıntı
Beyaz üzerine siyah denedim bahsettiğiniz gibi fakat tama üzerinde gerçekten çok kötü durdular yada ben tam olarak renk uyumunu görselliğe göre düzenleyemedim. Şuan farklı bir renk uyumu deniyorum oda olmazsa tekrardan dediğiniz gibi yapıcam :) Çok teşekkürler yorumunuz ve fikriniz için
önemli değil başarılar
KaliteliBeslenme.com da yöneticilerden biri...