lostyazilim

İlk günden 10 makale

9 Mesajlar 780 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

WMPro WMPro Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 4, (%50)
Merhaba arkadaşlar ortalama 300 kelime 10 adet makale yayınladım kendi sitemde site yeni daha index yemedi bir sıkıntı yaşatır mı ? Makaleler tamamen özgün ben yazdım.

wmaraci
reklam

tuuruls tuuruls Kullanıcı
  • Üyelik 09.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Grafik Tasarımcı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad T** Z**
  • Mesajlar 1618
  • Beğeniler 10 / 651
  • Ticaret 41, (%100)
Search Console'dan hızlı indeks alabilirsiniz.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)
Emin olmamakla birlikte, hergün özgün bir şekilde bu hızda devam edebileceksen sanmam, ama ara ara böyle gelip 10 makale bir anda atarsan o zaman bot site olarak damga yiyebilirsin. Eğer hergün düzenli giremeyeceksen madem yeni site hiç index yok 3 tane yazı yeterli gerisini pasif yap, zamanla yay zamana her gün 2 makale yeterde artar bile çoğu kişi öyle teknoloji-haber sitesi değilsen haftada 1 yazı yazıyor zaten yeni siteler ilk haftalar aktif olur sonra yazacak konu bulamazsın, yada sitenin amacından saparsın.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 4, (%50)

Engin07 adlı üyeden alıntı

Emin olmamakla birlikte, hergün özgün bir şekilde bu hızda devam edebileceksen sanmam, ama ara ara böyle gelip 10 makale bir anda atarsan o zaman bot site olarak damga yiyebilirsin. Eğer hergün düzenli giremeyeceksen madem yeni site hiç index yok 3 tane yazı yeterli gerisini pasif yap, zamanla yay zamana her gün 2 makale yeterde artar bile çoğu kişi öyle teknoloji-haber sitesi değilsen haftada 1 yazı yazıyor zaten yeni siteler ilk haftalar aktif olur sonra yazacak konu bulamazsın, yada sitenin amacından saparsın.

bugün 5 girebileceğimi düşünüyorum hallederim ben

Ek Olarak: ama botlar makalelerin özgün olduğunu fark edecekse neden beni bot site durumuna düşürsün ?

wmaraci
wmaraci

anonymated anonymated Webnoloji.net Kullanıcı
  • Üyelik 01.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Teknoloji ve Psikoloji
  • Konum Niğde
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 2004
  • Beğeniler 1489 / 657
  • Ticaret 15, (%100)

çoğu kişi öyle teknoloji-haber sitesi değilsen haftada 1 yazı yazıyor zaten yeni siteler ilk haftalar aktif olur sonra yazacak konu bulamazsın.

Hocam böyle düşünen tek kişi ben miyim diye düşünüyordum. Rahatlattınız gerçekten. Yazacak konu bulmak kolay değil gerçekten. İlk açılan teknoloji siteleri zaten alexa nedir, seo nedir gibi makaleler atıyor 200-300 kelimelik. Sonra konu bulma sıkıntısı başlıyor. Bir de makalelere özenince sık yazmak kolay olmuyor. Son makalem 1 haftamı aldı örneğin. Ama dolayısıyla site hit kaybediyor doğal olarak maalesef.

Engin07 Engin07 Engin ÖZTÜRK Kullanıcı
  • Üyelik 20.08.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Eskişehir
  • Ad Soyad E** Ö**
  • Mesajlar 1965
  • Beğeniler 700 / 560
  • Ticaret 36, (%100)

WMPro adlı üyeden alıntı

bugün 5 girebileceğimi düşünüyorum hallederim ben

Ek Olarak: ama botlar makalelerin özgün olduğunu fark edecekse neden beni bot site durumuna düşürsün ?

Botlar özgün olduğunu elbette fark edecektir ama siteyi güncelleme aralığınız düzenli olmazsa bunlar olumsuz etkileyecektir yani siteniz 2 yıl boyunca düzenli içerik girerseniz hergün ama 2 yıl sonra bırakırsanız bir anda google sitenizi hergün yine aynı saatte gelip kontrol edecektir ama 1 hafta sonra artık burası ölmüş diyip ziyaret sıklığını değiştirecektir. Siz ayda 1 kere gelip 30 makale atayım 1 ay idare etsin derseniz botlar gelir 30 makaleyi inceler tamam der sisteme kaydeder bugün üstte tutar yarın üstte tutar ertesi gün sitede yenilik yok, yenilik olan güncel sitelerin yazılarını üste çekeyim diye düşünür. Bunu yapmak yerine haftada 1 yazı girip toplamda ayda 4-5 yazı girmek bana göre daha yararlı.
Blogunuzun bir takipçisi olsam ayda 1 gün içerik giren siteyi örneğin aklıma bir daha gelmez girip kontrol etmek, ama düzenli giren yeri düzenli takip ederim.
anonymated

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 4, (%50)

Botlar özgün olduğunu elbette fark edecektir ama siteyi güncelleme aralığınız düzenli olmazsa bunlar olumsuz etkileyecektir yani siteniz 2 yıl boyunca düzenli içerik girerseniz hergün ama 2 yıl sonra bırakırsanız bir anda google sitenizi hergün yine aynı saatte gelip kontrol edecektir ama 1 hafta sonra artık burası ölmüş diyip ziyaret sıklığını değiştirecektir. Siz ayda 1 kere gelip 30 makale atayım 1 ay idare etsin derseniz botlar gelir 30 makaleyi inceler tamam der sisteme kaydeder bugün üstte tutar yarın üstte tutar ertesi gün sitede yenilik yok, yenilik olan güncel sitelerin yazılarını üste çekeyim diye düşünür. Bunu yapmak yerine haftada 1 yazı girip toplamda ayda 4-5 yazı girmek bana göre daha yararlı.
Blogunuzun bir takipçisi olsam ayda 1 gün içerik giren siteyi örneğin aklıma bir daha gelmez girip kontrol etmek, ama düzenli giren yeri düzenli takip ederim.

anladım hocam

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam böyle düşünen tek kişi ben miyim diye düşünüyordum. Rahatlattınız gerçekten. Yazacak konu bulmak kolay değil gerçekten. İlk açılan teknoloji siteleri zaten alexa nedir, seo nedir gibi makaleler atıyor 200-300 kelimelik. Sonra konu bulma sıkıntısı başlıyor. Bir de makalelere özenince sık yazmak kolay olmuyor. Son makalem 1 haftamı aldı örneğin. Ama dolayısıyla site hit kaybediyor doğal olarak maalesef.

benim site sağlık sektöründe

cleiner cleiner WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.05.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek gayrimenkul Danışmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad K** K**
  • Mesajlar 182
  • Beğeniler 15 / 43
  • Ticaret 0, (%0)
makaleleri zamanlayarak girmeniz sizin için avantaj olacaktır, hele ki yeni açılan bir site için 10 makaleyi minimum 5 günde girmeniz sizin için iyi olacağını düşünüyorum örneğin yeni açılan bir site için

1. gün 1 makale
2. gün 1 makale
3. gün 1 makale
4. gün 2 makale
5. gün 1 makale
6. gün 2 makale
7 .gün 2 makale
8. gün 2 makale gibi..

• Üyelik 13.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Adana
  • Ad Soyad H** T**
  • Mesajlar 180
  • Beğeniler 1 / 24
  • Ticaret 4, (%50)

cleiner adlı üyeden alıntı

makaleleri zamanlayarak girmeniz sizin için avantaj olacaktır, hele ki yeni açılan bir site için 10 makaleyi minimum 5 günde girmeniz sizin için iyi olacağını düşünüyorum örneğin yeni açılan bir site için

1. gün 1 makale
2. gün 1 makale
3. gün 1 makale
4. gün 2 makale
5. gün 1 makale
6. gün 2 makale
7 .gün 2 makale
8. gün 2 makale gibi..

eyw hocam

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al