-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Doktor
-
-
Ad Soyad
U** K**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Merhaba arkadaşlar uzun zamandır sitede arkadasların fikirlerini açtıkları siteleri bu sitelerden nasıl para kazanabilirim diye yazdıklarını okuyoruz hep beraber,herkes az çok ne yaparsam tutat nasıl para kazanabılırım yolunun peşinde ama ğördügüm kadarıyla kimseler büyük paralar kazanamıyor bir süre sonra sıkılıp bu işi bırakıyor kimi kişisel blog,kadın sitesi,indirme sitesi,sağlık sitesi vb. bir sürü site açtıktan sonra bu işten sıkılıp bırakıyorlar çünki internet bu sitelerin çöplüğü halıne geldi ve karşıda hep büyük yatırımcılar var ve parayı onlar götürüyor.Bence büyük fikirler küçük fikirlerin birleşmesiyle olur yani diyeceğim o ki gelin bu işe gönül veren emek harcamak isteyen ve emeğinin karşılıgı isteyen kişiler olarak tekil düşünmeyi bırakıp ortak bir çalişmayla büyük işler yapalım.peki bu nasıl olacak herkes fikrini söyleyecek ve gerçekten herkonuda dürüst olanlar bir araya gelip bir fikiri hayata geçireceğiz.bu benım nacizane düşüncem
2 kişi bu mesajı beğendi.
bir yanım bahar bahçe
WMPro
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** T**
-
-
-
Ticaret
4, (%50)
kardeşim ben sağlık sitesi açtım yeni site 2 günlük benim fikrim bir grup kurulmalı çok fazla kişiyle olmamalı ve bir birimizin aynı zamanda kendi sitelerimizi üst sıralara çıkarmak için uğraşılmalıdır. benim mantığım buna itiyor.
Ek Olarak: bir nevi birbirimizin seo ekibi olacağız
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ayrı ayrı konularda kordineli çalışılırsa ve gerçekten çıkar gözetmeksizin yapılırsa büyük şeyler başarılabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
http://sadecebenimleuyu.tumblr.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bu yaz böyle bir projeye 15 kişilik bir ekiple başladık ve herkes bırakmaya başladığı için projeyi iptal ettik. Bu millet "Yapmayı istediği kadar, yapmakta istemiyor" çok üşengeç bir milletiz.
2 kişi bu mesajı beğendi.