-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** D**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tek bir konu üzerine değilde, ne var ne yoksa ne olup ne bitiyorsa her bir konu üzerine bir site açmak,
İndirme ( video,mp3,film,radyo albümleri vb )
Düyadan haberler ( Kim kime ne demiş, kim ne geliştirmiş, kim kime karşı çıkmış vb )
Siyaset ( Avrupa, iç siyaset, partiler vb.)
Teknoloji (siteler, alet hırdavat vb. )
Kalıcı konular, sorunlar nasıl yapılır nasıl edilir ( gmail hesabı nasıl açılır, video nasıl yüklenir vb )
Stil moda ( bugün ne giysem, saçım iyimi kötümü )
İddiaa
Yabancıların dünyası
Dertleşme ( Mesela böyle bir konuya anonim özelliği eklenir dertlerini sorunlarını ilişkilerini açıklar )
Alışveriş
Ve sizlerin ekleyeceğiniz konular. Her yazdığım tek kategori olsa 150-200 kategori çıkar. Türkiyede varmı böyle bir ortam sanmıyorum. Tabi benim tahminim sizlerinde vereceğiniz konularla böyle bir devasal projeye 30-40 tane istikrarlı kişiler, sıkıntı çekmeyecek kişiyle sözünde duranla kişilerle 1 ayda onbinlere bile çıkabilir diye düşünüyorum
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** Ş**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Klzmoon adlı üyeden alıntı
Bizde hala pes etmedik, 4 kişi olarak kemik ekip şeklinde yolumuza devam ediyoruz. Yeni projeler geliştirdik. İş alımları ile gelir kaynağı sağlıyoruz. Ekipçe para dağılımı yapılıyor. Kısacası yukarıdaki konular doğrultusunda bizim yaptığımız işte. Tek bir hedef bir kaç kişi olarak devam ediyoruz ve böylesi bile etkili olmaya yetiyor. Artık kendimize birey değil ekip olarak hitap ediyoruz. Çok kişi değil az kişi olun iş yapın bu önemlidir bu konularda.
5 aslan 25 sırtlandan daha güçlüdür ama 25 sırtlan ''bir'' olursa güç gösterisine dönüşür. Az insan öz insan olmalı.
http://sadecebenimleuyu.tumblr.com
WebMakale
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Sosyal Bilgiler Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Ü** Ö**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Flash oyun sitesi açtım. Tek başımayım 10 günde 64 oyun eklemişim. Hepsininde açıklamasını kendim yazmaya çalışıyorum. Hit olmasa da hızlı index almaya başladım. Daha önce de oyun sitesi açtım ve iyi bir fiyata sattım. Bence bu işin sırrı düzenli ve sürekli olarak site ile ilgilenmekte. Atalarımızın da dediği gibi bakarsan bağ, bakmazsan dağ olur. Tabi ekip olması işi daha da hızlandırır ama ekip işini yürütmekte ayrıca bir profesyonellik ister.
sosyal hocam | Sosyal Bilgiler Platformu