Merhaba hocam, benim de bundan 2 - 3 hafta önce dişim çok ağrıyordu gittim acilen kanal tedavisi dediler bana da fakat kanal tedavisini gittiğim günün ertesi günü yapacaklardı fakat benim ağrım çok kötü bir ağrıya dönüştüğü için aynı gün yaptılar. Siniri alacaklarını söylediler fakat ilk başta 2 kez uyuşturdu ne yazık ki sinire dokununca çok ağrıyordu, 3 adet daha iğne yaptı anca hissetmemeye başlamıştım. İnternette kanal tedavisiyle ilgili birkaç video izlemiştim baya korkmuştum bende gördüğüm kadarıyla dişi çıkarıyorlar bir şeyler koyup tekrar koyuyorlar, dişi kırıyorlar, yakıyorlar vesaire derken ağrıya dayanamadım yaptırdım. En fazla 3 hafta geçti yaptırmamın ardından şuan gayet memnunum bir dişime de kanal tedavi gerekiyordu onun içinde 29 Eylüle randevu aldım fakat diğer dişim o kadar ağrımıyor.
Bir de şu lanet şeyden bahsedeyim;
Sinirinize en ufak bir şey deydi mi sanki orada bir kalp atıyor gibi hissediyorsunuz, soğuk - sıcak su içemiyorsunuz. Diliniz deyse bile kalbiniz oraya taşınıyormuş gibi oluyordu.
Kısacası korkmayın hocam, gidin paşa paşa yaptırın. Çok rahatlayacaksınız, umarım tedavinizde başarılı geçer :)
Bir de şu lanet şeyden bahsedeyim;
Sinirinize en ufak bir şey deydi mi sanki orada bir kalp atıyor gibi hissediyorsunuz, soğuk - sıcak su içemiyorsunuz. Diliniz deyse bile kalbiniz oraya taşınıyormuş gibi oluyordu.
Kısacası korkmayın hocam, gidin paşa paşa yaptırın. Çok rahatlayacaksınız, umarım tedavinizde başarılı geçer :)
Zaten ben sinirleri aldırdım hocam. O sinirleri parçalarken ki ağrı tarif edilemez. 2-3sn sürüyor fakat dayanılmaz bir ağrı.
Benim sinirler alındı yani kısacası sadece son olarka gecici dolgu çıkıp yerine asıl dolgu takılacak. Şu anda gecici dolgu ile sıcak soğuk hassasiyeti veya herhangi bir ağrı yok. Son dolgu işlemi hakkında bilgi verebilir misiniz?
Bu arada teşekkürler. Umarım başarılı geçer :)