-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Eğer kaliteli olursa, diğer forumlardan farklı olursa tutma ihtimali var. Tutarsa da bir süre tutar çünkü devasa bir rakibiniz var, ***. WM Aracı eskiden daha iyiydi, daha çok bilgili ziyaretçiler uğrardı. İşinin ehli olanlar uğrardı. Daha kaliteli ticaret yapılırdı ama her şeyin bir ömrü vardır derler. WM Aracı forumunun da ömrü bu kadarmış bence. Kolay gelsin...
Kişisel Blogum: www.mertcaneyriyer.com | Portfolyom: https://www.behance.net/MertCanEyriyer
-
-
Yaş/Cinsiyet
51 / E
-
Meslek
Webmaster
-
-
Ad Soyad
C** G**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ne yapılırsa tutmayacağını anlamak için "Konu aç" kelimelerini araştırın.
Türkiye'de tüm sitelerin ortak sorunu "Bilgi üretmemesi" Gerçekten güncek ve doğru bili üretebilirseniz tutar. Ama diğer türlü emeğe yazık
www.Hizliisler.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hostazor Founder
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
34, (%91)
Birşeylerin tutması yada tutmaması benim görüşüme göre diğer arkadaşların aksine tamamen sana bağlı. Farklı , özgün , yerinde bir proje ve uygun reklam ile her proje tutabilir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
YouTube'a özel açılıp başarıyı yakalayan forum var.
Google Forumu, webmaster forumu'nun biraz daha küçük hali olur işte. Ama Google servisleri konusunda kendinizi uzman seviyesinde görüyorsanız hiç durmayın. Portal (veya blog) + forum iyi olur.
Otomobil, oyun (birkaç oyun türü) gibi daha spesifik bir alanda kendinizi yetkin görüyorsanız bence daha isabetli bir tercih olur. Mesela goley ile ilgili bir forum var. Oyunlarla ilgili hiç ilgim olmadığı halde o forumu görünce merak ettim. Gerçekten çok hızlı büyüyor.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
Google Forum ile ilgili olarak kendi açtığım bir forum var benim tamamen Google servislerine yönelik ve günlük ortalama 400 450 kişi giriyor foruma ancak pek fazla ilgi veremiyorum yinede çok iyi gidiyor diyebilirim. Bir ay kadar oldu tam aktif olalı normal de 2,5 aylık domain ama 2 milyona kadar düştü tamamen herşey elle yazılan ancak paylaşımlarada yer verilen bir forum olmasına rağmen isim bakımından'da direk jenerik ve com uzantısı Google'ye ait olan NET uzantısını kullanıyorum.