-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
27, (%100)
Merhaba,
bir haber sitesi açmak istiyorum,
Bu sitenin geleceği olsun diye zaman ve emek harcamayı planlıyorum,
Script, sunucu, editör gibi konularda yatırım da yapacağım.
Ancak henüz yeni başlamışken bir ajans aboneliği çok fazla gelir bana.
Fiyatları çok yüksek, belirli bir zaman geçtikten sonra, sitenin tutma durumuna göre ajans aboneliği de yaptırmak istiyorum.
Sormak istediğim şu, başlama ve ajans aboneliği arasında geçen zamanda doğal olarak haberleri başka haber sitelerinden alacağım. Bu durumda hukuki bir yaptırımla, ceza ile karşılaşma olasılığım nedir?
Direk ajansa abone olamayacağım için bu işe hiç girişmemeli miyim?
haberken.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Hocam tüm haber siteleri tutan tutmayan hepsi ciddiydi, binlerce haber sitesi var. Bir ara beyin fırtınası yapın yalnız bir yerde eminim daha iyi fikirler üretebileceksiniz.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Grafik Tasarımcı
-
-
Ad Soyad
T** Z**
-
-
-
Ticaret
41, (%100)
Kaynak belirttiğiniz taktirde hiç bir sitenin bir şey talep edeceğini düşünmüyorum. Zaten dikkatlerini bile çekmeniz zor :)
cLoneX
profesyonel amele
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
48 / E
-
Meslek
Finans
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Küçük esnaflarda kendi mahallelerinde hala iş yapıyorlar. Demem o ki kardeşim. Ulusal haber siteleri aldı başlarını gidiyor. Bunun yerine belli bir kitleyi hedef alan bir haber sitesi açman daha mantıklı bence. Ulusal haber sitesi açabilirsin ama çok fazla bütçe istiyor bu ve bir iki kişi ile olacak iş değil artık. Bu arada bütçenin çoğu reklama gider. Başarılar diliyorum.
1 kişi bu mesajı beğendi.
Bilgiye ulaşmanın en sade yolu...
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
Fen Bilimleri Öğretmeni
-
-
Ad Soyad
Y** B**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Yeri gelmişken sorayım sadece bir kategoride haber veren ajans var mı mesela sadece eğitim üzerine haber alacak olsak.Aslında eğitimdeki haberlerden ziyade bazı resimler gerek oluyor zaten eğitim haberleri ösym meb üniversite sitelerinde yayınlanıyor.
Yener BERKTAŞ