-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
WM Aracı Hakkında Düşüncelerinizi Yazarmısınız
-
-
Yaş/Cinsiyet
26 / E
-
Meslek
IU.UX / Motion graphic design
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Destek, sohbet, iş bulma olanağı mevcut bir forum, olumlu düşünüyorum.
FlashDash
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Öğrenci, Seo Stajyeri
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
8, (%88)
SAdece Şunu Söyliyeyim daha demin bir admin mesaj attı ve yaptığım yalnışı belirtti başka bir forumda bunu bulmak mümkünmü Türkiye'nin en iyi webmaster sitesi wmaracıdır.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Balon İmalat & Üretim
-
-
Ad Soyad
Y** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Wmaraci kardeşlik, birlik, beraberlik ve iş olanağı sağlayan Webmaster ve Bilgi Paylaşım Platformudur benim gözümde.
Arkadaşlarım ile muhabbet esnasında bile, program ile ilgili web sitesi ile ilgili ne bileyim yeni bir teknolojik bir şey alınacağında " wmaracina bak orada konuşulmuştur" diyorum. Bir kaç tane arkadaşımı böylece platfrom içerisine sokmuş bulunuyorum...
Birisinin yardıma ihtiyacı olduğunda veya aklına bir şey takıldığında, konu açtığında geri çevrilmiyor. Sağolsun Arkadaşlarımız, Dostlarımız ve en son ihtimal yönetimde bulunan abilerimiz bize destekçi oluyor.
İçimizde gerçekten halden durumdan anlayan da var, sadece çıkarcılık için takılan da var... Bu da işin kötü tarafı tabi ki...
Balon İmalat & Üretimi
www.balonsatis.com
westlife
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Olumlu taraf:
Yardımsever insan dolu, pratik araçları mevcut bir wm sitesi.
Eksik taraf:
Öncelikle bu sadece WMAracı'na ait bir vâkâ değil,
WMAracı'nın herhangi bir suçu da değil. Fakat;
Türk webmaster siteleri çoğunlukla e-ticaret üzerine kuruludur, WMAracı'da bunlardan biri.
Elbette webmaster alanında başarılı girişimcilerimiz var, ancak dikkat çeken şey,
Dünya çapında meşhur webmaster sitelerine göz attığımda gözle görülür bir fark var;
orada insanlar web sitelerinin fonksiyonlarına yönelik geliştirmeler yapabilmek için birbirleriyle daha çok takım hâlinde çalışıp bu konuda olağanüstü yardımlaşmalar yapıyorlar. Tükiye'de ise wm sistemi böyle değil, ticaret geldik, ticaret gidiyoruz. :)
Bir başka görüşümde, WMAracı moderatörleri sert yapılı. Aramızda kalsın Psycho neredeyse dövecekti [emoji14]
4 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** Ü**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Wmaracını yıllardır takip ediyordum ancak üyelik almamıştım. Yeni üyelik alalı bir kaç ay oluyor. Ve gerçekten güzel bir ortam var. Sitem ile ilgili yardıma ihtiyacım olduğunda konu açıyorum dönüş sağlanıyor. Aynı zamanda benimde anladığım en ufak bir şeyler varsa sitedeki arkadaşlara yardımcı oluyorum. Yararlı bir site olarak düşünüyorum. Daha iyi yerlere de gelir inşallah. Hayırlı geceler.
-
-
Yaş/Cinsiyet
47 / E
-
Meslek
Hosting, Domain, Marka, Patent
-
-
Ad Soyad
S** E**
-
-
-
Ticaret
20, (%100)
Wmaracı en sıkı rakibimiz. ;)
Wmaracı, *** ve WS'deki özellikle e-ticaret yoğunluğu nedeni ile Türkiye'de diğer Wm forumlarının büyümesinde çok büyük engel halinde. Bu bir itham değil, Wm forum açmayı düşünenler için acı bir gerçek. Bu alanda ilk olan iyinet bile sürekli zayıflıyor. Webmaster.tc bitik, webkurnaz bitik, fuub zayıflıyor, daha niceleri yok oldu gitti, bizim webmaster.bbs.tr de daha emekliyor. :D
Ne yapalım. Kaderimiz böyleymiş. Ama kendi forumum dışında sadece burada kalıcı oldum. Diğer Wm forumlarına girmiyorum. Rakip olarak görmediğim için :D bilgi arayan arkadaşlara elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyorum. Sevdim bir kere...