İsa adlı üyeden alıntı
Ben de kendi tecrübelerimi yazayım :)
1. Alt takım tuşlarının ışığı yok ve ben buna bir türlü alışamadım. Halen geceleri sıkıntı yaşıyorum.
2. Telefon çok yavaş açılıyor.
3. Lollipop güncellemesi aldı ama beş para etmez.
4. Bazen ekran kilidini açmaya çalıştığınızda dokunmatik kafayı yiyor.
5. Çantanız yoksa taşımak gerçekten güç olabiliyor. Boyutları tablete çok yakın.
6. Telefon hızlı ama akıcı bir sistem arayüzü yok.
Evet tuş kısmı zaten en sevmediğim yönü. Lollipop da yükledim değişen sadece bir kaç değişiklik o kadar. Evet özellikle dışarıda mesaj atmak çok zor :) İki elin boşta olması lazım. Hatta bu sebeple zenfone 5 ile değiştirmeyi düşünmüştüm ama sonra int hızından dolayı vazgeçtim :)
Ek Olarak:
RolandDeschain adlı üyeden alıntı
Zenfone 5 var bende, zaman zaman fazla ısınabiliyor ve arkadaşın dediği gibi ses sistemi o kadar iyi değil. Son güncellemenin ardından radyosu çalışmamaya başladı, netten arattım başka kişilerde de olmuş o ama çözüm filan bulamadım. Böyle küçük dezavantajları var daha sayılabilecek ama fiyatına göre iyi. Yalnız Asus isminden daha iyisini bekliyor insan.
Allah'tan sık sık güncelleme yaptırıyor, mesela messenger donuyordu teli de donduruyordu o sorun kayboldu gibi gibi..
Ek Olarak:
LikeSend adlı üyeden alıntı
900 lira altı arkadaşıma biz de bi telefon bakıyorduk, şu an için bence en mantıklı telefon Lenovo Vibe x2 , indirime girmiş 898 lira. x daha ekle y al adamlarından değilim ama fiyat olarak atla deve de yok aralarında 90 lira farkla bambaşka bir telefon sahibi olabilirdiniz.
Eskiden alanlar için yapacak bir şey yok fakat iade süresi içindeyseniz ve 90 lira fark ödemek sıkıntı çıkarmazsa bence Lenovo Vibe x2 gidin bir deneyin derim, teknoloji marketlerde fiyatı hala 1200+ liralardan satılıyor dener bakarsınız, beğenirseniz hepsiburada.com da 898 lira dan sipariş geçersiniz. Gittik denedik ses kalitesi güzel ekran kalitesi güzel menü akışları çatır çatır donma kasma yavaşlama yok fiyatına göre mükemmel telefon. Uzun süre yenileme ihtiyacı duymadan kullanabilirsiniz. İşlemci, grafik işlemci,ekran kalitesi,4g desteği,ram her konuda açık ara fark var.
Aklımda bulunsun teşekkürler bilgileriniz için :)