-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
250 tl demişssinde hocam heralde şey bu kurulum yapan bin kişi :) hala kararsız kaldım devammı bıraksammı :)
www.fullindirdik.com | Full programlar | Full program indir
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
K** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
takipteyim benim için önemli konu.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
benim sitemde warez içerikli. link kısaltmadan, turbobit premium satış ve indirmelerinden, reklamtrk gibi warez sitelere reklam veren sitelerden ve download buton reklamlarından para kazanabilirsiniz. benim tavsiyem popunder ve download buton reklamlarını almamanız. diğerleri o kadarda kötü değil çoğu kişi link reklamlarına alıştı sonuçta.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
oguzhan adlı üyeden alıntı
benim sitemde warez içerikli. link kısaltmadan, turbobit premium satış ve indirmelerinden, reklamtrk gibi warez sitelere reklam veren sitelerden ve download buton reklamlarından para kazanabilirsiniz. benim tavsiyem popunder ve download buton reklamlarını almamanız. diğerleri o kadarda kötü değil çoğu kişi link reklamlarına alıştı sonuçta.
peki hocam aylık geliri iyimidir ? birde şimdi emek içeriyor site sonuçta 5 alternatif sunuyorum neredeyse yani emek içerecek bir site olacak.Kullanıcılar kaçmıyor değilmi
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
merhaba turbobitle yıldır calısıyorum hicbir sacmalıgını grmedim hocam ve onun kadar saglam odeme yapanınıda görmedim bilginize
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
I** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
KadirHameş adlı üyeden alıntı
merhaba turbobitle yıldır calısıyorum hicbir sacmalıgını grmedim hocam ve onun kadar saglam odeme yapanınıda görmedim bilginize
hocam ben turbobite laf atmıyorumki sadece kullanıcılar girdiği sitede premium linkler görmek istiyor :rolleyes: