Ozzyfb adlı üyeden alıntı

24.400 / 60 = 400

Günde 400 içerik. 1 saatte 16,6=17 içerik.

Her özgün içerik 30 dakikada hazırlansa, 400 x 30 = 12000 dk = 20 saat

Bir günde 24 saat var.

Muazzam bir performans. Tebrik ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

Soru 'sitemin işleyişi sizce nasıl ?'

Cevabım, muazzam.


dostum keşke bu hesaba kafa patlacağına konuya verdiğim cevabı okusaydın.
sitemde translate diye bir alan mevcut. konu hakkıda bilgili olan kişiler nasıl bu kadar index aldığımı rahatlıkla çözebilirler. site içeriği tamamen özgündür. tek kelime kopya yoktur. hileye felan başvurulmamıştır. zaten fazla index almak için hileye başvurmanın, ne gibi mantığı olabilir, orasını çözemiyorum.


bak sana ben olayı açıcamda. konuyla alakası yok beni neyle uğraştıyorsunuz. ben ne soruyorum siz ne cevap veriyorsunuz. ama oki sen okadar hesap kitap yapmışsın. seni aydınlatayım.

şimdi, translete diye bir eklenti mevcut. site global bir site. aşağı yukarı 20 ye yakın dile çeviri yapıyor. örnek olarak anlatayım. diyelim bir konu girdiniz. 20 de etiket yaptınız. 20 de dil seçeneği var. eklenti yazılan yazıyı her dile çevirip tek tek ol dilde index almasını sağlıyor. bu işlem etiketler içinde geçerlidir.

yani etiketlerle birlikte 20 farklı başlıkta konu oluştu. artı 20 dile çevrildi, 20 dilde farklı index aldı.

etti sana bir konudan 400 index.

lütfen bu durum ile ilgili yorum yapmayınız. yanlış anlamayın beni ama, ben bu durumu tartışmaya gelmedim buraya. benim bu durum ile ilgili bir sıkıntım yok. sorum açık ve net. lütfen sorum hakkın bilgi verecekseniz yorum yapınız.