merhaba arkadaşlar sitemin ilerleyişi sizce nasıl. birde bir sorum olacak. bilgisi olan bilgilendirirse sevinirim. sitem hile programları üzerine bir site. adsende bu tip sitelere reklam vermiyor diye biliyorum. farklı bir kategoride yine çıkan oyunlar hakkında bilgilendirme yazıları paylaşmaya başladım. acaba bu kategorideki konuların içine adsense reklam alabilirmiyiz. reklamlar sadece bu kategoride olan konuların içinde olacak.
site bilgileri
site: http://astuceclub.net
ARKADAŞLAR SORUMU YALAN ETTİNİZ
İndex mevzusunu lütfen daha kimse sormasın. konuyu yüzeysel anlatıyorum
translete diye bir eklenti mevcut. site global bir site. aşağı yukarı 20 ye yakın dile çeviri yapıyor. örnek olarak anlatayım. diyelim bir konu girdiniz. 20 de etiket yaptınız. 20 de dil seçeneği var. eklenti yazılan yazıyı her dile çevirip tek tek ol dilde index almasını sağlıyor. bu işlem etiketler içinde geçerlidir.
yani etiketlerle birlikte 20 farklı başlıkta konu oluştu. artı 20 dile çevrildi, 20 dilde farklı index aldı.
etti sana bir konudan 400 index.
lütfen bu durum ile ilgili yorum yapmayınız. yanlış anlamayın beni ama, ben bu durumu tartışmaya gelmedim buraya. benim bu durum ile ilgili bir sıkıntım yok. sorum açık ve net. lütfen sorum hakkın bilgi verecekseniz yorum yapınız.