zhanugur adlı üyeden alıntı

Herkesin kafasında aynı soru bu kadar index nereden geldi :) Önceki yorumlarda yapılan açıklama gayet açıklayıcı sağolun beni aydınlattı en azından :) Neyse diğer konular :)
Sitenizin hitinin 1k civarlarında olduğunu yazmışsınız gayet ilgi çekici bir alan seçmişsiniz üstelik 2 ayda bana göre güzel hatta mükemmel bir hit yakalamışsınız :) Öncelikle bu konuda tebrik ediyorum başarılarınızın devamını dilerim harikasınız.
Diğer konuda emin olmamakla birlikte forumda 4 5 gündür aşırı boş zamandan cirit atıyorum adsense konularıda bir hayalli fazla doğal olarak.Okuduğum kadarıyla biraz zorlu süreç olabilir siteniz için adsense almanız.Alsanızda bir zaman sonra geri çekebilirler bunu.Fakat bunun siteniz için kayıp olacağını düşünmüyorum ilerleyişiniz gayet güzel normal reklamlardan da 1 2 ay sonra sizi tatmin edecek getiriyi alabileceğiniz kanısındayım.
Tekrardan iyi çalışmalar, başarılar.


hocam yorum için çok teşekkür ediyorum. sizde sağolun. sitemin şuan getirisi güzel. ek bir gelir için adsense hakkında bilgi almak istiyordum. çok yabancı olduğum bir konuydu. aydınlattığınız için sağolun.