Merhabalar arkadaşlar. Aklımda bir kaç tasarı var ve bunları hayata geçirmek istiyorum... Daha doğrusu WordPress temalar ile ilgili olacak bu sorum.

Elimde yaklaşık 20 25 adet ücretsiz, 3 5 adet ise ücretli tema var. Ben bu temaları kendi arşivime zamanında ekledim ve toparladım. %100 hız ve SEO için optimize ettim ve yayına vermeden önce sizden yardım almak istedim...

Sorun nerede?
Şöyle bir şey var. Temayı ahmet mehmet yapmış. Yabancı yada Türk olarak varsayın. Ben tema içeriğindeki tüm kodlar ile oynadım, içeriği değiştirdim yapan kişi her taraftan temayı kitlese bile kodları kırdım ve temiz bir iş çıkarmaya çalıştım. Bu temalardan basit ve kötü dursalar bile %95 verim aldım.

Şimdi temaları yayına vereceğim ama üzerinde temayı yapan ile ilgili herhangi bir bağlantı yok. "Bu temanın SEO Optimizasyonu tarafımdan yapılmıştır" adında sitede bir link var.
CSS Dosyasında temanın orjinal sahibi ve bunu değişimi açıklayıcı içerikler duruyor...

Sizce bu şekilde temaları dağıtmam doğrumudur? Sonuçta kimin yaptığını saklamıyor, sadece değiştirdiğimi ve optimize ettiğimi yazıyorum... Kimsenin emeğine saygısızlık etmeden tabiki.

Bu konu ile ilgili bana yardımcı olur, düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim...
Teşekkürler.