lostyazilim
tr.link

Bir konuda kararsız kaldım. Wp Tema Yardımı istiyorum.

4 Mesajlar 837 Okunma
lstbozum
tr.link

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)
Merhabalar arkadaşlar. Aklımda bir kaç tasarı var ve bunları hayata geçirmek istiyorum... Daha doğrusu WordPress temalar ile ilgili olacak bu sorum.

Elimde yaklaşık 20 25 adet ücretsiz, 3 5 adet ise ücretli tema var. Ben bu temaları kendi arşivime zamanında ekledim ve toparladım. %100 hız ve SEO için optimize ettim ve yayına vermeden önce sizden yardım almak istedim...

Sorun nerede?
Şöyle bir şey var. Temayı ahmet mehmet yapmış. Yabancı yada Türk olarak varsayın. Ben tema içeriğindeki tüm kodlar ile oynadım, içeriği değiştirdim yapan kişi her taraftan temayı kitlese bile kodları kırdım ve temiz bir iş çıkarmaya çalıştım. Bu temalardan basit ve kötü dursalar bile %95 verim aldım.

Şimdi temaları yayına vereceğim ama üzerinde temayı yapan ile ilgili herhangi bir bağlantı yok. "Bu temanın SEO Optimizasyonu tarafımdan yapılmıştır" adında sitede bir link var.
CSS Dosyasında temanın orjinal sahibi ve bunu değişimi açıklayıcı içerikler duruyor...

Sizce bu şekilde temaları dağıtmam doğrumudur? Sonuçta kimin yaptığını saklamıyor, sadece değiştirdiğimi ve optimize ettiğimi yazıyorum... Kimsenin emeğine saygısızlık etmeden tabiki.

Bu konu ile ilgili bana yardımcı olur, düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim...
Teşekkürler.

wmaraci
reklam

Onur89TR Onur89TR Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek .
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 2376
  • Beğeniler 704 / 791
  • Ticaret 1, (%100)
Ücretsizler yayımlanabilir, fakat ücretlilerde doğru olmaz.

cudjex cudjex ozergul.net Kullanıcı
  • Üyelik 23.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad Ö** G**
  • Mesajlar 1647
  • Beğeniler 347 / 570
  • Ticaret 8, (%100)
Bana göre ücretli veya ücretsiz farketmez, sitenin altından yapımcı linkini kaldırman emeğe saygızlıktır.En azından altta yapımcı linkini de tut ki, o temayı önceden bilen birisi, vay çocuğa bak temayı kendi teması gibi göstermiş demesin.

Şimdi ben senin o optimize ettiğin temaların hepsini alıp renklerini vs değiştirsem bir iki özellik eklesem alttan da senin linkini silip kendi linkimi eklesem sana ayıp olmaz mı?

Bu benim şahsi fikirim.Ve bu yaptığın, benim temama yapılsa gerçekten üzülürüm.

ozergul.net/com

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

Onur89TR adlı üyeden alıntı

Ücretsizler yayımlanabilir, fakat ücretlilerde doğru olmaz.

Dediğinizi dikkate alacağım... Farklı bir mantık olarak örnek verecek olursam wmaraci.com / Tema Alın gibi not bırakmakta geçiyor aklımdan...

Ek Olarak:

cudjex adlı üyeden alıntı

Bana göre ücretli veya ücretsiz farketmez, sitenin altından yapımcı linkini kaldırman emeğe saygızlıktır.En azından altta yapımcı linkini de tut ki, o temayı önceden bilen birisi, vay çocuğa bak temayı kendi teması gibi göstermiş demesin.

Şimdi ben senin o optimize ettiğin temaların hepsini alıp renklerini vs değiştirsem bir iki özellik eklesem alttan da senin linkini silip kendi linkimi eklesem sana ayıp olmaz mı?

Bu benim şahsi fikirim.Ve bu yaptığın, benim temama yapılsa gerçekten üzülürüm.

Fikrinize saygım sonsuzdur tabikide. Sonuçta fikrinizi almak için açtım bu konuyu...
Dediğiniz konuda haklısınız. Bazı siteler var ki link tarlası gibi maşşallah öyle bir link bırakmış ki...
Dediğim gibi tema ve emekçi sahibine link bırakmak ve gerektiğinde ufak bir simge ile orjinal sahibine yönlendirilecek bir bildirgeç bırakmayı düşünüyorum...

Ek Olarak: Farklı görüşe sahip, yada bu konuda değişik bilgi verebilecek arkadaş varsa yorumlarını alabilirim... Her dediğinizden 1 söz, 1 ders ve bir öğüt alabileceğim bir şey...

wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al