Onur89TR adlı üyeden alıntı

Ücretsizler yayımlanabilir, fakat ücretlilerde doğru olmaz.

Dediğinizi dikkate alacağım... Farklı bir mantık olarak örnek verecek olursam wmaraci.com / Tema Alın gibi not bırakmakta geçiyor aklımdan...

Ek Olarak:

cudjex adlı üyeden alıntı

Bana göre ücretli veya ücretsiz farketmez, sitenin altından yapımcı linkini kaldırman emeğe saygızlıktır.En azından altta yapımcı linkini de tut ki, o temayı önceden bilen birisi, vay çocuğa bak temayı kendi teması gibi göstermiş demesin.

Şimdi ben senin o optimize ettiğin temaların hepsini alıp renklerini vs değiştirsem bir iki özellik eklesem alttan da senin linkini silip kendi linkimi eklesem sana ayıp olmaz mı?

Bu benim şahsi fikirim.Ve bu yaptığın, benim temama yapılsa gerçekten üzülürüm.

Fikrinize saygım sonsuzdur tabikide. Sonuçta fikrinizi almak için açtım bu konuyu...
Dediğiniz konuda haklısınız. Bazı siteler var ki link tarlası gibi maşşallah öyle bir link bırakmış ki...
Dediğim gibi tema ve emekçi sahibine link bırakmak ve gerektiğinde ufak bir simge ile orjinal sahibine yönlendirilecek bir bildirgeç bırakmayı düşünüyorum...

Ek Olarak: Farklı görüşe sahip, yada bu konuda değişik bilgi verebilecek arkadaş varsa yorumlarını alabilirim... Her dediğinizden 1 söz, 1 ders ve bir öğüt alabileceğim bir şey...