lostyazilim

Yandex ve Bing

8 Mesajlar 1.362 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bayokur bayokur eniyiFilmlerListesi.Net Kullanıcı
  • Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Tutor
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)
O kadar google için çalışsam da sitem yandex ve bingde daha üst sıralarda çıkıyor.. Hatta bazen 1.sayfa ve bazen 1.sırada çıktığımı bile gördüm. Ama ne haltsa bir türlü google'da bunu başarabilmiş değilim.. 50.sırada yada yüzlerde oluyor.

Acaba ne içindir? Nasıl düzeltebilirim bunu?

Ek Olarak: yandexte mesela biri "teen wolf 5 sezon 11 bölüm fragmanı" diye aratmış ben böyle bir konu bile açmadım 7. sıradayım. fragman.tv den daha önce. Ama googleda açtığım konular bile zor çıkıyor.

eniyiFilmlerListesi.Net | En İyi Film Önerileri
wmaraci
reklam

sdurmaz1965 sdurmaz1965 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 59 / E
  • Meslek Bilişim
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 59
  • Beğeniler 0 / 9
  • Ticaret 4, (%100)
Benim de yakındığım bir konu bu..

SEO için gerekli şeyleri ve düzgün olarak yapıyoruz ki, Yandex ve BING doğru tepki veriyor ve üst sıralara çıkıyoruz. (Demek ki yatığımız SEO çalışmaları ve iyileştirmeler DOĞRU)

Ama ne hikmetse, google amcaya yaranmak ZOR... Hangi nüanstan dolayı yaranamıyoruz anlamıyorum. Yandex'in 2. sıraya koyduğu bir siteyi Google ın ilk 100 e bile almaması. (Tuhaf ötesi)

Yandex mi kötü sıralıyor ve kötü çalışıyor, BENCE KESİNLİKLE HAYIR.... Tarafsız gözle inceliyorum. Yandex daha doğru ve daha aradığım şeye uygun olanı getiriyor aslında.. Ama Google hegomanyası var. Google'a yaranamazsak bi şey olmuyor. Hala arama dünyasının %90'ı google elinde..

BENCE GOOGLE, HİÇ BİR ŞEYİ ÇÖZMEMEMİZİ İSTEDİĞİNDEN VE KONTROLÜ KAÇIRMAK İSTEMEDİĞİNDEN, RESMEN RASTGELELİK (RANDOMIZE) UYGULUYOR. ŞANSLIYSANIZ SİZE İYİ DAVRANIYOR. ŞANSSIZSANIZ NE YAPARSANIZ YAPIN TAKIYO... MANTIĞI BİTİRDİ, KENDİNİ BÖYLECE TILSIMLI YAPIP BÜYÜK KLMA MODUNDA...
bayokur

kişi bu mesajı beğendi.

onurkaplan onurkaplan Bilgi Paylaştıkça Çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 18.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Senior Email Marketing Special
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** K**
  • Mesajlar 2209
  • Beğeniler 100 / 548
  • Ticaret 4, (%100)
konu hakkında bende düşüncelerimi yazmak istiyorum doğru yada yanlış olabilir.

Yandex'de ve google öncelikle kıyaslamak lazım kullanım açısından google daha fazla kullanılan bir servis sağlayıcı bundan dolayıda yandex'de daha üst sıralarda olmanız normaldir.
altinzen bayokur

kişi bu mesajı beğendi.

HakanTRA HakanTRA http://torrentlerim.com/ Kullanıcı
  • Üyelik 05.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 25 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad H** A**
  • Mesajlar 105
  • Beğeniler 13 / 14
  • Ticaret 1, (%100)
Senin Yandex Girdiğine Dua Et :D Benimki Hayla Girmedi
aykutvrl bayokur

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

yakupqqq yakupqqq Kimlik Onayı Bekliyor Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 25.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek üniversite öğrencisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Y** K**
  • Mesajlar 963
  • Beğeniler 33 / 285
  • Ticaret 11, (%100)
benim gözlemlediğim şu.

googleye yok özgün yazıymış, yok seo. hiçbirini tınlamıyor. önemli olan hit. ne kadar hitin varsa o kadar önde olursun. bugün haber yazdığın zaman çıkan sitelerin bazıları kelime spamı yapıyor.

xhaber.com/ful-indir
xhaber.com/canlı izle....... hepside anasayfaya yönleniyor.

böyle şeyleri o kadar çok gördüm ki. elin adamı gelip sitendeki reklama 2 kere tıklasa hesap uçar ama bu adamlar spamın alasını yapıyorlar ama yinede 1.ciler.

hatta çok defa gördüm, başka bloglardan çaldıkları yazılarla, o bloglardan daha üst sıralara çıkıyorlar.

+18 resim ve videolar paylaştıkları halde ne adsense nede sıralama olarak bi kayıpları olmuyor.

sözün özü;

ne kadar hitin varsa o kadar reklam tıklaması alır ve googleyi zengin edersin. ve her türlü konuda haklı olursun.
bayokur

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Tutor
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

sdurmaz1965 adlı üyeden alıntı

Benim de yakındığım bir konu bu..

SEO için gerekli şeyleri ve düzgün olarak yapıyoruz ki, Yandex ve BING doğru tepki veriyor ve üst sıralara çıkıyoruz. (Demek ki yatığımız SEO çalışmaları ve iyileştirmeler DOĞRU)

Ama ne hikmetse, google amcaya yaranmak ZOR... Hangi nüanstan dolayı yaranamıyoruz anlamıyorum. Yandex'in 2. sıraya koyduğu bir siteyi Google ın ilk 100 e bile almaması. (Tuhaf ötesi)

Yandex mi kötü sıralıyor ve kötü çalışıyor, BENCE KESİNLİKLE HAYIR.... Tarafsız gözle inceliyorum. Yandex daha doğru ve daha aradığım şeye uygun olanı getiriyor aslında.. Ama Google hegomanyası var. Google'a yaranamazsak bi şey olmuyor. Hala arama dünyasının %90'ı google elinde..

BENCE GOOGLE, HİÇ BİR ŞEYİ ÇÖZMEMEMİZİ İSTEDİĞİNDEN VE KONTROLÜ KAÇIRMAK İSTEMEDİĞİNDEN, RESMEN RASTGELELİK (RANDOMIZE) UYGULUYOR. ŞANSLIYSANIZ SİZE İYİ DAVRANIYOR. ŞANSSIZSANIZ NE YAPARSANIZ YAPIN TAKIYO... MANTIĞI BİTİRDİ, KENDİNİ BÖYLECE TILSIMLI YAPIP BÜYÜK KLMA MODUNDA...

Valla işte dediğiniz gibi %90 olmasa çok da umrumuzda olmucak bu durum da, işte bakıyorum siteye gelenlere hep yandexten gelmiş.. Daha da google kullanmam :D kötülücem her yerde google' ı:D Sanki bişey olcakmış gibi :D

HakanTRA adlı üyeden alıntı

Senin Yandex Girdiğine Dua Et :D Benimki Hayla Girmedi

Usta senin nasıl girmedi ya, senin hitin herbişeyin de iyi..

yakupqqq adlı üyeden alıntı

benim gözlemlediğim şu.

googleye yok özgün yazıymış, yok seo. hiçbirini tınlamıyor. önemli olan hit. ne kadar hitin varsa o kadar önde olursun. bugün haber yazdığın zaman çıkan sitelerin bazıları kelime spamı yapıyor.

xhaber.com/ful-indir
xhaber.com/canlı izle....... hepside anasayfaya yönleniyor.

böyle şeyleri o kadar çok gördüm ki. elin adamı gelip sitendeki reklama 2 kere tıklasa hesap uçar ama bu adamlar spamın alasını yapıyorlar ama yinede 1.ciler.

hatta çok defa gördüm, başka bloglardan çaldıkları yazılarla, o bloglardan daha üst sıralara çıkıyorlar.

+18 resim ve videolar paylaştıkları halde ne adsense nede sıralama olarak bi kayıpları olmuyor.

sözün özü;

ne kadar hitin varsa o kadar reklam tıklaması alır ve googleyi zengin edersin. ve her türlü konuda haklı olursun.

O durumla ben de çok karşılaştım.. Hele o anasayfaya yönlendirenler yok mu. Ayar oluyorum. Çözemedim gitti durumu. Neyse artık çalışmaya devam herkeste var bu sorun galiba..

Ek Olarak: Baksanıza abi adam "fear the walking dead 3.bölüm" diye aratmış yandexte dizipubtan sonra ben varım ikinci sırada.. ama google da 62.sıradayım.. sinir olmamak elde değil.

phd phd WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Domain broker
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** D**
  • Mesajlar 6
  • Beğeniler 1 / 0
  • Ticaret 0, (%0)

bayokur adlı üyeden alıntı

Valla işte dediğiniz gibi %90 olmasa çok da umrumuzda olmucak bu durum da, işte bakıyorum siteye gelenlere hep yandexten gelmiş.. Daha da google kullanmam :D kötülücem her yerde google' ı:D Sanki bişey olcakmış gibi :D

Usta senin nasıl girmedi ya, senin hitin herbişeyin de iyi..

O durumla ben de çok karşılaştım.. Hele o anasayfaya yönlendirenler yok mu. Ayar oluyorum. Çözemedim gitti durumu. Neyse artık çalışmaya devam herkeste var bu sorun galiba..

Ek Olarak: Baksanıza abi adam "fear the walking dead 3.bölüm" diye aratmış yandexte dizipubtan sonra ben varım ikinci sırada.. ama google da 62.sıradayım.. sinir olmamak elde değil.

Bu arada sitene girdim de, içerik güzel, pup-up lar nerdeyse ekrandan çıkıp üzerime atlayacak gibiydi, çok rahatsız edici bence, biraz daha az rahatsız etseler, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacak ve hemen çıkış oranını düşürüp geri dönen ziyaretçi oranını yükselteceğini bunun da sıralamana faydası olacağını düşünüyorum.

• Üyelik 19.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Tutor
  • Konum Kahramanmaraş
  • Ad Soyad F** G**
  • Mesajlar 30
  • Beğeniler 7 / 4
  • Ticaret 0, (%0)

phd adlı üyeden alıntı

Bu arada sitene girdim de, içerik güzel, pup-up lar nerdeyse ekrandan çıkıp üzerime atlayacak gibiydi, çok rahatsız edici bence, biraz daha az rahatsız etseler, daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunacak ve hemen çıkış oranını düşürüp geri dönen ziyaretçi oranını yükselteceğini bunun da sıralamana faydası olacağını düşünüyorum.

Yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim. Haklısınız kendim bile rahatsız oluyorum sadece anasayfaya koysam o reklamı yeterli sanırım. Onun dışında çok bi reklam yok ama.

wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al