-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
--
-
-
Ad Soyad
E** B**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Arkadaşlar aklımda olan web sitesini sonunda açtım gerçi benzerleri çok popüler siteler ancak şuan temel konularda soru cevap yapacağım. 2 arkadaşız şuan yakında yeni editörler gelecek. Sitemi nasıl üye toplayabilirim soru sordurtabilirim ? yardımcı olmak isteyen varsa veya bir bakmak isteyen olursa mesaj atarsa site linkini atarım daha yeni olduğu için site problem olmasın
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Yazılımcı
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Kendin farklı üyelikler açıp sorular sor ve cevapla. Siteye girenler en az 50 tane soru ve cevap görsün. Sosyal ağlarda reklam yap bedava zaten. Sorulara hızlı cevap vermeye çalış zaten site tutarsa ileride diğer üyeler cevaplar. Birde günün en çok cevap yazan 3 kişisini ana sayfada göster eğlenceli olur
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Girişimci & Web Developer
-
-
Ad Soyad
C** A**
-
-
-
Ticaret
26, (%100)
2 kez aynı mantıkda site açmış birisi olarak yazıyorum.
ilk projem sor cevapla kazan mantığını benimsemişti. başlangıçta 50 puan ile başlıyorlar. her soru 10 puan kesiyor her cevap 5 puan ekliyordu. her hafta 1.2. ve 3.ye özel hediyeler veya para ödülü vardı fakat pek tutmadı.
ikinci olaraksa soru sorma üzerine sade bir site yapmıştım tabiki oda tutmadı.
sebeplerine gelecek olursak; bu konuda çok fazla site var rakip çok bilinirlikleri çok yüksek ve herşeyin başında google geliyor. basit birşey soracaksa kullanıcı bunu google dan forumlardan halledebiliyor.
Şahsi görüşümdür; eğer başarılı olmak istiyorsanız ciddi anlamda reklam altyapı planlama ve ekip gerekir.
1 kişi bu mesajı beğendi.