Kakarotto adlı üyeden alıntı

"Onedio" gibi dediğiniz anda büyük olasılıkla tutmayacağını kendiniz söylediniz. Onedio'nun o kadar içerik ekleyebiliyor olmasının sebebi benim de sonradan öğrendiğim üzere Buzzfeed ile içerik antlaşması yapmasından kaynaklıymış. Yani günlük 150-200 makale işi boş biraz. Bunun için büyük bir ekibiniz olmalı ve gece/gündüz demeden siteye içerik eklemelisiniz.

Kendi kişisel fikrimi söylersem, boşuna uğraşmayın. Yapılmamış işler arayın. Ha direkt olarak "kesin tutmaz" demiyorum. Sadece Onedio, Haberself vb. büyük çapta siteler rakibiniz olduğu için tutmama olasılığı çok yüksek diyorum. Elbette Onedio gibi büyük çapta yatırımlar alırsanız, büyük bir bütçeniz varsa neden tutmasın? Onun dışında sadece Onedio tarzı blog yazmış olacaksınız, bir süre sonra ziyaretçi gelmeyince hevesiniz kaçacak ve tıpkı Mynet gibi gereksiz keyword oyunlarıyla ziyaretçi çekmeye çalışacaksınız.

Yapılmamış onlarca proje var, onlara yönelin "bence".


Tasiye ve eleştiriniz için çok teşekkür ederim. Benim yapmak istediğim proje tam olarak onedio sitesi gibi değil. bıraz daha detaycı olabilir. Fikir hakkında bazı güncellemeler de olabilir