-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
öğrenci
-
-
Ad Soyad
E** T**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Arkadaşlar site yapımı işlerinde acemiyim. Blogger da tema düzenleyerek bir şeyler yaptım şimdiye kadar. Fakat kazanç sağlayamadım. Şöyle bir kaç sitem var. Sizce bunlara içerik gireyim mi, uğraşayım mı yoksa bunlardan bir şey olmaz deyip bırakayım mı? Hatta talibi varsa satayım mı? Lütfen bir şeyler yazın.
Sitelerim :
BebekBaby.com
HoopTatildeyim.com
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Front end Developer
-
-
Ad Soyad
H** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Verdiğin alan adlarında işin zor kardeşim. Sabır gerekiyor sitenin ilerlemesi için birazda zaman lazım. Zamanında varsa bu sitelere günde 3-4 içerik girmeni ve adsense reklamı alabiliyorsan onları alıp devam etmeni öneririm.
ve biraz da eline maddiyat geçince seo çalışması ve reklam,tanıtım yazıları alarak sitenin kitlesini genişletmen lazım. Onun dışında çok fazla ilerleyebileceğin bir alan adına sahip değilsin :)
Sosyal medya olmasa belki tutarda artık kimse gelipte böyle bloglara bakmıyor. Faceden gruplara,sayfalar var tonlarca onlardan biriyle işini hallediyor. Çok nadir okuyucu bulursun blogun için :)
MyBB Türkçe Destek Forumu | mybb.pro
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
Kalite
-
-
Ad Soyad
F** A**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bence alan adlarını değiştirmelisin.Daha cazip domainler var.Kötü yönden bir eleştiri yapmak istemem ama mecburum.Anahtar kelimesini istediğiniz konuda size boşa düşmüş anahtar kelime odaklı domain sunabilirim.Aklınızda bir isim,sektör varsa bana pmden dönderseniz size yardımcı olmak isterim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
hocam basrarsınız sizde potansiyel var sitenizin ikiside güzel özgün içerikler girerek kendinizi yükselte bilirsiniz saygılarımla
işte buu