Düşünce güzel gözükebilir fakat işe yarayacağını hiç sanmıyorum.Sebebi , makaleyi sizden alıp ücretli satanlar çıkabilir.Onun dışında talepleri karşılayamadıktan sonra , haftalık yayınlayacağınz 3-5 hadi 20 makele kime ne şekilde yeticek ? Sitenize çok sayıda kişi girer onda sıkıntı yok ama haftalık 100 özgün makale bile verseniz bu siteye girenler için yeterli olcağını sanmıyorum.En azından 5 10 bin kişi girdiğini düşünürsek.Çünkü bizim millete beleş olsun saniyesinde sitenizin hiti çok fazla artar.Ama koycağınızı makaleyi kime verceksiniz başvuru yapan 5 bin kişi arasından tek tek inceleyip mi vericeksiniz yoksa çekilişle felan mı ? Bana kalırsa bu işlere hiç bulaşmayın , siz olmasanız bile diğer arkadaşlarınızdan elbette biri çatlak vericek ve iş yarıda biticek gibi geliyor.Siz zaten baya güzel yerlerde makale yazıyormuşsunuz.Çok güzelde yeteneğiniz var gibi gözüküyor.Böyle ücretsiz makale yazıp dağıtıp dikkat çekmektense , site açıp daha güzel şekilde herkese hitap edebilirsiniz.Seo vs hepsi hikaye her zaman önemli olan özgün içeriktir. Bana kalırsa bir proje yapıcaksanız bir site yaptırıp kendi sitenize çalışmanızdır.Başkaları için yazı yazmaktansa bu yeteneğinizi kendi siteniz için yazın.Emin olun kimseye iyilik yaramaz bu devirde.Kalın sağlıcakla.