-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
Bilgisayar Mühendisi - Öğrenci
-
-
Ad Soyad
A** Ç**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
planlanmış ve yeterli bir seo ile neden olmasın?
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Sanırım yeni vizyona giren filmlerin tanıtımını yapıyosun. Ben bazı filmleri mesela sinemalar.com'da felan bulamıyorum. Bunları takip edip onlardan önce ekleyebilirsen Siten tutar. Çok film ve dizi izliyorum 3-4 senedir aklımda var aslında film tanıtımı yapabileceğim bi blog kurmak ama yapamadım. Bence güzel bi iş. Birde tüyo vereyim sana özellikle popüler animelerin tanıtımını karakter tanıtımını felan yaz. Çabuk hitlenir siten. Anime izleyenler mutlaka karakterler hakkında bilgi arıyor googlede.
Seo ya backline gerek yok arkadaşım ayırca birkaç forum tanıtımı yeterli bence. Herkes düşmüş bir backlink derdine ama google iplemiyor artık.
mymurat1
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
Hukuk Öğrencisi
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hocam ümidinizi hayalinizi kırmak istemem ama tv, film, dizi bitti artık . o konularda site açmaya gerek yok bak benim imzadaki siteye açtım noldu günlük 20 kişi geliyor o da bingden google artık bu sektörde 2-3 büyük siteyi bellemiş onları sunuyor sürekli 3-4 sayfadan aşşağıya düşmeniz çok çok çok çok çok zor.. hatta imkansız diyim seo'suz. Zaten film arayanda 3.sayfaya kadar gitmez