lostyazilim
tr.link

400 +500 kelime içeriğe 300 hit!!

25 Mesajlar 2.398 Okunma
lstbozum
tr.link

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Şöyle düşün , empati kurmak gerekirse , makale yazamayanalar , özgün içerik önemli gerisi hikaye diyenler mevcut.Bir kısım ise , seo olmadan hiç bişey olmaz diyenler varki bu devirde herkes seo ustası zaten.Kendileri seo ustasıysa millete seo yapmak yerine kendileri site açıp seo kelimesinde lider olmalarını tavsiye ediyorum.Yada en basitinden açsınlar bir site başkalarını yükselticeklerine tabi sözde , kendilerini yükseltsinler.Böylece reklamdan parayı kırarlar :D Herkesin kendince bir taktiği ufak detaylar var diyim kendimden örnek gösterirsem.Oda kendime yettiği kadar.

Hocam direkt makale yazmak benim için meslek oldu artık. Parası da iyi sayılır. en az 1.300 alıyorum ayda fakat bir site de kendimin olsun istedim. Kimisi seo diyor kimisi özgünlük diyor. Ben yazdığım makaleler kefilim, kendi siteme yazdıklarımı normal piyasanın beş katına bile satmam. Çünkü site bizim olunca daha iyi yazıyoruz :)
Şu wordpress hala içimde :D Bir de onu mu açsak

I Love Yandex Money
wmaraci
reklam

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

Hocam direkt makale yazmak benim için meslek oldu artık. Parası da iyi sayılır. en az 1.300 alıyorum ayda fakat bir site de kendimin olsun istedim. Kimisi seo diyor kimisi özgünlük diyor. Ben yazdığım makaleler kefilim, kendi siteme yazdıklarımı normal piyasanın beş katına bile satmam. Çünkü site bizim olunca daha iyi yazıyoruz :)
Şu wordpress hala içimde :D Bir de onu mu açsak

Hocam sitenizin sorunu blogger olması değil.Bana sorarsanız blogger kat be kat daha iyidir wordpress'den.Sizin sorununuz bence googlede daha çok aranan katogorilerden birinde site açmanız ve yönelmeniz gerekir.Bilmiyorum ama sağlık konusunda yazdığınız konuda , googlede kaç kişi aratıyor bir araştırma yapın derim.Sorun katogoride olabilir.Seo önemlidir ama önce özgün içerik sonra seo gelir bence.

BLogger seo için şu video , ve şu sitedeki konu ve konuları bir inceleyin derim.Basit gelebilir ama ince ayrıntılar her zaman önemlidir.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.

Makalepaneli Makalepaneli I Love Yandex Money Kullanıcı
  • Üyelik 15.07.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Editör, Programci
  • Konum Tokat
  • Ad Soyad E** B**
  • Mesajlar 777
  • Beğeniler 96 / 355
  • Ticaret 91, (%98)

SynapseMm adlı üyeden alıntı

Hocam sitenizin sorunu blogger olması değil.Bana sorarsanız blogger kat be kat daha iyidir wordpress'den.Sizin sorununuz bence googlede daha çok aranan katogorilerden birinde site açmanız ve yönelmeniz gerekir.Bilmiyorum ama sağlık konusunda yazdığınız konuda , googlede kaç kişi aratıyor bir araştırma yapın derim.Sorun katogoride olabilir.Seo önemlidir ama önce özgün içerik sonra seo gelir bence.

BLogger seo için şu video , ve şu sitedeki konu ve konuları bir inceleyin derim.Basit gelebilir ama ince ayrıntılar her zaman önemlidir.

teşekkürler. fazla anahtar kelime eklemek ban sebeb midir? 500 kelimede 10 tane koyuyorum fazla ama daha çok hit gelsin diye

I Love Yandex Money

SynapseMm SynapseMm Yalan Dünya... Kullanıcı
  • Üyelik 31.10.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum Kocaeli
  • Ad Soyad E** D**
  • Mesajlar 1129
  • Beğeniler 200 / 201
  • Ticaret 4, (%100)

Makalepaneli adlı üyeden alıntı

teşekkürler. fazla anahtar kelime eklemek ban sebeb midir? 500 kelimede 10 tane koyuyorum fazla ama daha çok hit gelsin diye

Sitenizin linkini özelden atabilirseniz bir bakabilirim isterseniz.

Derdi Dünya olanın Dünya kadar derdi olurmuş.
wmaraci
wmaraci

tashift00 tashift00 WebYapımcısı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 24 / E
  • Meslek SEO & Grafik
  • Konum Konya
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 1447
  • Beğeniler 188 / 280
  • Ticaret 62, (%100)

BakalimBilelim adlı üyeden alıntı

Boş özgünlük var, fayda sağlayan özgünlük var. Özgünlükten özgünlüğe fark var.

Faydalı içeriği özgün şekilde paylaşan yerini bulur. Ee tabi bazı teknik noktalara dikkat etmek lazım.

Oyle ama sadece yazi ile kisitli yerlere gelinebilir.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al