-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
antrenör, freelance web tasarı
-
-
Ad Soyad
E** C**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
google webmastertools'a sitenizi kaydettiniz mi?
5 10 günde hit almak bana pek gerçekçi gelmiyor, bir ay önce açtığım sitemi her yere kaydettim, seo puanı 82, alexası bu hafta 56k dan çıktı, şu anda 26k, günlük ziyaretçi 5-10, yazmaya devam, merak etmeyin, indexleneceksinniz.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Hocam şimdi bende diyeceğim 3 günlük sitede 2000+ tekil hit var. Ama inanki bunun Google ile alakası yok. Benimki eğlence amaçlı bir site millet birbirine dağıtıp duruyor. Yani her hiti yuksekle aynı kulvarda olmazsınız. Eğer hiç bulunmayan bir oyunun apk dosyasını falan koymadıkça ne biliyim çekilişle bişeyler yapmadıkça ekstra hit almanız zor gibi. Yılmadan eklemeye devam edin derim ama 10 gün Google için çok kısa sure bence. Şöyle 1-2 ay geçmeli bence. Ek olarak tavsiyem kitle oluşturmak için reklamlı link koymayın. Bu tur siteler 3-4 reklam yonlendirmeli link kullanıp gerçekten baydırıyor. Şunu da belirtiyim ben öyle yıllarca deneyimi olup çon bilgili biri değilim. Kişisel duşuncelerim tamamen.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Serbest.
-
-
Ad Soyad
B** A**
-
-
-
Ticaret
5, (%80)
ahmetsn99 adlı üyeden alıntı
biraz daha zaman geçsin 1 2 ay olsun faceye reklam vericem backlink vericem tanıtım yazısı vericem falan inşallah ilerler site ne diyim :)
Ek Olarak:
birde sizin siteniz ne sitesi acaba
10 günlük site hocam çok erken davranıyorsunuz, biraz sabır işidir siteler. Siz çalışmalarınızı eksik etmeyin, emek öyle yada böyle er yada geç karşılığını buluyor bundan kuşku duymayın.
Fakat yinede araştırın kötü bir şey olmasa bile eksik bir şey olabilir sitenizde, eksikleri gidermeye çalışın
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
öğretici
-
-
Ad Soyad
A** H**
-
-
-
Ticaret
32, (%94)
site işi uzun soluklu bir iştir öncelikle bunu bilip böyle yola cıkılmalı 10 günde hit gelmedi gelmeye bilir bunu yargılak yerine daha hırslı daha özgün calısıp googlede kendine bir yer edinmen gerekir
işte buu
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
yok.
-
-
Ad Soyad
E** Ç**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
ahmetsn99 adlı üyeden alıntı
biraz daha zaman geçsin 1 2 ay olsun faceye reklam vericem backlink vericem tanıtım yazısı vericem falan inşallah ilerler site ne diyim :)
Ek Olarak:
birde sizin siteniz ne sitesi acaba
İmzam da yer alan mağara.com hocam. Mağara.jpg gibi söylevler yerine atılmalık link.
Mimarlık/Bilgisayar Mühendisliği Öğrencisi. Kendi halinde.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** T**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
ben ilk 5-6 günde 200 hit almıştım. şuan 2. haftasındayım 300-400 alıyor. sitenizi gereken yerlere kayıt edin seo eklentisi kurun düzgün içerik yazın zamanla artacaktır. ben hergün sitemin analizini yapıyorum. hergün alexada iyi yerlere geliyor indexim artıyor backlinklerim artıyor.