-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
E-Ticaret Uzmanı - A+++ SEO
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
o kadar aç insan varken hayvanlara yardım yapıyoruz ilginç... çok ilginç... tamam hayvanlarda önemli de bunca aç insan varken hayvanlar 2. plana düşmelidir...
N11'de Ürünlerinizi İlk Sıraya Taşıyorum. Detaylar İçin P.m Atınız.
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
biraz sokakla alakanız olsaydı chbz ne demek istedğimi anlardım sokak da hayırsız insan ben görmedim hayat bi yerden vurmuş işte destekçileri olmadığı için bu hayata düşmüşler tamam hayvanlarada sahip çıkarız hayvanlara sahip çıkmak kolay siz evinizde 11 yaşındaki sokak çoçuğunu baka bilir misiniz ?cevap büyük ihtimalle hayır olacak ama bir tane köpek yavrusunu evinizde çok kolay besleyebilirsiniz birde bu açıdan bakın kınamak yerine ;)
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
-
-
Ad Soyad
M** Ö**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
doğrular bunlar arkadaşlar konuyu baltalama polemik ortamı çıkarmaya çalışmıyorum bu zihniyetlerle tartışamayız bile
Ulpianus
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hukuk
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Resulullah (sav) buyurdula r ki: "Bir Müslüman bir ağaç diker veya bir tohum eker de bunların mahsulatından bir kuş veya insan veya hayvan yiyecek olsa, bu onun için bir sadaka olur."
Resulullah (sav) buyurdula r ki: "Bir adam yolda, yürürken susadı ve susuzluğu arttı. Derken bir kuyuya rastladı. İçine inip susuzluğunu giderdi. Çıkınca susuzlukt an soluyup toprağı yemekte olan bir köpek gördü. Adam kendi kendine: "Bu köpek de benim gibi susamış" deyip tekrar kuyuya inip, mestini su ile doldurup ağzıyla tutarak dışarı çıktı ve köpeği suladı. Allah onun bu davranışından memnun kaldı ve günahlarını affetti." Resululla h`ın yanındakilerden bazıları: "Ey Allah`ın Resulü! Yani bize hayvanlar(a yaptığımız iyilikler) için de ücret mi var?" dediler. Aleyhissa latu vesselam: "Evet! Her "yaş ciğer" (sahibi) için bir ücret vardır" buyurdu.
"Fahişe bir kadın, sıcak bir günde, bir kuyunun etrafında dönen bir köpek gördü, susuzlukt an dilini çıkarmış soluyordu . Kadıncağız mestini çıkararak (onunla su çekip köpeği suladı). Bu sebeple kadın mağfiret olundu."
Resulullah (sav) buyurdula r ki: "Bir kadın, eve hapsettiği bir kedi yüzünden cehenneme gitti. Kediyi hapsedere k yiyecek vermemiş, yeryüzünün haşeratından yemeye de salmamıştı."
Resulullah (sav) buyurdula r ki: "Peygamber lerden birini bir karınca ısırdı. O da (öfkelenerek) karıncanın yuvasının yakılmasını emretti ve yakıldı, Allah Teala Hazretler i ona şöyle vahyetti: "Seni bir karınca ısırmışken, sen tesbih eden bir ümmeti yaktın."
Fazla söze gerek yok kardeşim...
4 kişi bu mesajı beğendi.