bome adlı üyeden alıntı

Hostingere atmaması için 404 sayfası olusturmanız yeterli.

Engin07 adlı üyeden alıntı

Kendi hata sayfanızı oluşturursanız bunu yapmaz :) Bende kullandım kendi sayfanız olunca kendi sitenize yönlendirir.

anonymated adlı üyeden alıntı

Hocam kusura bakmayın ama şu ana kadar gördüğüm en modern panel orada. İnanılmaz kolay bir kullanım sunuyor. Hız konusuna gelince bir sorun göremedim. Belki de değiniz gibi büyük bir proje gereklidir. Destek olarak ise piyasanın en kötüsü diyebiliriz. Cevaplar genelde geç geliyor ve teknik destek yok. Yani sitem bozuldu yardım lazım derseniz yardım etmiyorlar. Mesela birçok hostingde siteyi siz bozsanız da htacces'i kurcalasanız da yardım ederler ama burada sadece genel bir destek var diyebilirim. Yönlendirme konusunda ise öyle bir şey olmadığını söylemek isterim :)

Her kullanıcımıza destek sağlamaktan zevk alıyor olsam da bilinçli kullanıcılarımıza destek sağlarken daha fazla zevk aldığımı belirtmek isterim. Söylenildiği gibi kontrol panelinizin "Hata Sayfaları" kısmından veya .htaccess dosyanız ile kendi hata sayfalarınızı oluşturabilirsiniz.

Engin07 adlı üyeden alıntı

Normal bir durum :) Ücretsiz üyeliklerde bu durum daha öne çıkar. Ücretlilerde daha çabuk geliyordur muhtemelen destek, diğer firmalarda sadece ücretli olduğundan 1000 müşteri varsa burada ücretsiz olduğundan 100.000 hesap vardır muhtemelen global bir sistem çok daha fazla olabilir yetişemez 3-5 destek çalışanı buna :)

Maalesef ücretsiz planda aşırı yoğunluk olduğu için kimi zamanlar destek servisi gecikebiliyor. Bu durum için üzgünüz. Ancak birçok önemli servis artık otomatikleştirildiği için destek servisine gerek kalmadan sistem kendi kendine problemi çözebiliyor.
Not: Keşke 100.000 olsa :)