-
-
Yaş/Cinsiyet
30 / E
-
Meslek
-
-
-
Ad Soyad
A** U**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
En iyisi kişilerden ya da Adsense'den reklam almak. Pop-up falan ekleyip siteyi kirletmeye gerek yok bence :)
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Nurçin,
MedeaReklam ve Koçtekpopup kayboldular :) Baya eski bir makale herhalde baksana YTL yazıyor :) Ortadaki seçenekleri düzenleyip, yeni bir kaç Türk Reklam sitesi eklersen makalen sorunsuz olabilir :)
Benim webmaster arkadaşlara tavsiyem, pop-up'a splahsa gerek yok:
Diger bir yöntemse hiti 10k+ üzeri olan web sitelerinin banner veya text olarak reklamlar almasi ortalama 10k hiti olan bir site 468*60 lik bir banner reklamla ayda ortalama 50-70 lira alabilir,reklam sayisini her arttiginda bu gelirinde o oranda artacagini söylememe gerek yok sanirim.
Kisaca webmasterlerin sitelerinden gelir elde etmesinin alternatifleri böyle,tüm webmasterlere emeklerinin karsiligini almalari dilegiyle, bol kazançlar...
Nurcin
Sms Onayı Gerekli
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / K
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Evet, baya bir eski makale. Bu makaleyi, para kazanmanın genel mantığının anlaşılması için paylaştım. :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
İnternetten para kazanma işi tam bir yalan!..
Ek Olarak: Aslında bunun üzerine 1000 kelimelik bi yazı yazardım ama şuan hiç vaktim yok :)
okanakca
Sms Onayı Gerekli
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Kim kazanıyor?
İnternetten para kazanmak için öncelikle yatırım gerekli sen yaprsan 20-30.000 TL yatırım tabi kazanırsın.
Şimdi siz hiçmi yatırım yapmadan kazanan yok diyeceksiniz. Var ama kaç kişi ? Herkes seo falan filan almış gidiyor. Hatta işi o kadar ilerlettilerki warez yarine vvarez yazmaya başladılar. Sanki kimin umrunda. Google ın umrunda olsaydı eğer warezturkey, mayenoz.net benim sitemin üstünde olmazdı!!!
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Starters' Agency
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
okanakca adlı üyeden alıntı
Kim kazanıyor?
İnternetten para kazanmak için öncelikle yatırım gerekli sen yaprsan 20-30.000 TL yatırım tabi kazanırsın.
Şimdi siz hiçmi yatırım yapmadan kazanan yok diyeceksiniz. Var ama kaç kişi ? Herkes seo falan filan almış gidiyor. Hatta işi o kadar ilerlettilerki warez yarine vvarez yazmaya başladılar. Sanki kimin umrunda. Google ın umrunda olsaydı eğer warezturkey, mayenoz.net benim sitemin üstünde olmazdı!!!
Burda bahsettiği çok büyük meblağlar değil zaten. Bir reklam alanından 50 tl kazanmak olabilir birşey.
girişimci • tasarımcı • blogger | www.omerfarukbal.com | starters.agency • sayborg.net • tamekran.co