melankolia adlı üyeden alıntı

Arkdaşlar benim okulda olduğum sürece alttan bi ders vardı onun için gidip geliyordum okula o süreyide katmışlar haralde 5bin küsür borc gözüküyor baktığımda şimdi bir işe girdim sigorta kaydını yapsalar borç silinirmi acaba.


Hayır silinmiyor, yarın mesai bitiminden önce gelir testi yaptırarak durumu düzeltmen gerek ya da yapılandırman gerek. Borç baki kalıyor aksi her durumda ... Şimdi sana çıkan o borç kişi başı geliri tavandan hesaplamalarından dolayı oluşmuş, gelir testiyle daha az bir gelirin olduğunu kanıtlarsan gelirine göre tekrar düzenlenecek vs..

Sigortalı işe girersen tek avantajın sağlık hizmetlerinden faydalanmaya devam edebiliyorsun, ama gss borcun yüzünden bir gün maaşına banka hesabına haciz koyarak tahsile kalkışabilirler . Ben hala inanamıyorum 7 milyon insana haciz de koyamazlar bu parayı da tahsil edemezler diye düşünüyorum .

Dünyanın gerçekten en aptalca işiyle karşı karşıyayız, kimsenin olan bitenden haberi yok, biz internette gün geçiren insanlar olduğumuz halde bilmiyorsak sokakta ki insan hiç bilmiyordur bu işleri.