LikeSend adlı üyeden alıntı

Aynı şekilde ben de hiç bir ücretsiz hizmet kullanmadığım halde 6k+ bir borçla karşı karşıyayım . Bu borçlu gösterdikleri dönemde hastaneye de gittim ama ücret ödeyerek tedavi oldum.

Sabah güneş doğmadan git kapıda sıraya gir, şu an her yerde mahşeri kalabalık var, sarıgazide ki sosyal yardımlaşma vakfı önü mahşer yerine dönmüş, öyle 8 de 10 da giderek gün içinde işine halledebileceğini sanmıyorum, üstelik yarın son gün :D

Ya da hiç umursama 7 milyon insana haciz maciz gelemez öyle bir ihtimal yok. Ya seve seve ya seve seve bu uygulama değişmeye mahkum. Uygulamayı çıkaran hükümetin tek başına iktidar şansı da yok, muhalefet partilerinin tamamı bu gss olayının yanlış olduğu konusunda da hemfikir. Eğer satılmazsak koalisyon durumunda mutlaka bu uygulama kaldırılacaktır.

Hatta chpden bi vekil iptali için meclise önerge sunmuştu yanılmıyorsam parti vaatleri arasında bu uygulamanın kaldırılması.


Hocam vallahi kararsız kaldım bi yanım git gelir testi yaptır diyor bi yanım dediğiniz gibi 7 milyon kişiye hacizmi gidecek salla diyorum kafam baya bi karıştı.