lostyazilim

Asus Zenfone 2 Laser vs Samsung Galaxy E7 Karşılaştırma

8 Mesajlar 1.160 Okunma
lstbozum
wmaraci reklam

bypangea bypangea Dert Etme Dua Et Kullanıcı
  • Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)
Merhaba WMaracı ailesi özellik olarak birbirine çok yakın iki telefonun incelemesini yapma fırsatım oldu. Asus Zenfone 2 Laser ve Samsung Galaxy E7 adlı modeller hemen hemen aynı özellikte olup bu iki modele ait özellik grafiği aşağıdaki görselde mevcuttur. Görseli detaylı incelerseniz donanım olarak aynı özellikte olduğunuz göreceksinizdir. Her iki telefonun karşılaştırma detaylarını sizlerle paylaştım. Görseli inceledikten sonra sizler için hangi akıllı telefonun seçilebilir olduğuna dair notlarımı paylaşacağım.

Asus Zenfone 2 Laser Almak İçin Nedenler:
    AnTuTu sonuçlarına göre daha iyi performans sunuyor.

Bütçe dostu fiyatlar.(Asus Zenfone 2 Laser 899 TL ile başlayan fiyatlar ile piyasaya giriş yaparken Samsung Galaxy E7 1099 TL ile başlayan fiyatlarla piyasaya giriş yaptı.)

Daha iyi kamera (Zenfone 2 Laser’da bulunan düşük ışık modu ve lazer odaklama teknolojisi daha iyi fotoğraflar çekmenize olanak veriyor.)

Samsung Galaxy E7 Almak İçin Nedenler:
    Daha ince tasarıma sahip.

wmaraci
reklam

brkrtp brkrtp Mobile App Developer Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2013
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Mobile App Developer
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad B** K**
  • Mesajlar 964
  • Beğeniler 269 / 251
  • Ticaret 31, (%97)
İkisini de almamak için neden; marka değerleri çok çabuk düşüyor. 1 yıl sonra 200 tl bile etmiyorlar.
Rekomedya

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

brkrtp adlı üyeden alıntı

İkisini de almamak için neden; marka değerleri çok çabuk düşüyor. 1 yıl sonra 200 tl bile etmiyorlar.

Satmak için alıyorsanız zaten ne gereği var ki , ben kullanmak için alanlardanım.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

brkrtp adlı üyeden alıntı

Bende bundan şikayetçiyim 2 yıl önce 1100 liraya aldığım Nexus 4 şu an 300 lira ediyor, aynı dönemde 600 liraya satılan gmd'ler de 300 lira, arada bizim para buharlaşmış oldu :D

İphone hariç tüm marka ve modeller çok değer kaybediyor. Özellikle ara modeller 3 ayda yarı değerini yitiriyor

wmaraci
wmaraci

• Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Bende bundan şikayetçiyim 2 yıl önce 1100 liraya aldığım Nexus 4 şu an 300 lira ediyor, aynı dönemde 600 liraya satılan gmd'ler de 300 lira, arada bizim para buharlaşmış oldu :D

İphone hariç tüm marka ve modeller çok değer kaybediyor. Özellikle ara modeller 3 ayda yarı değerini yitiriyor

Hocam sanırım bu durum Türkiye de böyle herhalde. Nexus 4 androidi e iyi çalıştıran telefon olmasına rağmen ülkede hiç tercih edilmiyor.

Rekomedya Rekomedya Sms Onayı Gerekli Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 12.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 38 / E
  • Meslek Grafiker
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad C** Ş**
  • Mesajlar 1930
  • Beğeniler 1527 / 1150
  • Ticaret 25, (%100)

bypangea adlı üyeden alıntı

Hocam sanırım bu durum Türkiye de böyle herhalde. Nexus 4 androidi e iyi çalıştıran telefon olmasına rağmen ülkede hiç tercih edilmiyor.

Telefonu gören bunu nerden buldun yeaaa çekiyor :D daha görüp de aa nexus bunlar güzel falan diyen duymadım. Google sayesinde para kazandığım için vefa borcumu ödemek adına bunu almıştım çok da memnun kaldım. 1 sene kadar oğlum oyuncak gibi oynadı duvara sürttü sinirlendi fırlattı ama hiç bişey olmadı :D taş gibi telefon

Para konusunu espri olarak söyledim zaten 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum, bundan sonra hiç para etmese de mühim değil sorunsuzca 2 yıl görevini yaptı. Zaten değiştir beni diyor bu ara, 1 ayda 2 sefer kırmızı ışık sorunu yaşadım gerçi bedava kapağı açıp pili sök tak yapıp halettiriyorum ...

Satıp yeni bişey alıcam Lenovo Vibe x2 düşünüyorum şimdilik bakalım ay ortasına kadar güzel bi kampanya falan yakalarsam başka bir model de olabilir. 1000 liranın üstünde paralar vermeye elim gitmiyor açıkçası. 5 bin liralık telefon da olsa 2 yıl sürmeden çöp oluyor zaten. 1k lık telefon ile 4k lık telefon arasında da öyle hayati bir fark göremiyorum . Aylık gelirim 50k lara ulaşmadıkça gidip bi telefona 3-4k vermem :D millet 1500 lira maaşlara çalışırken nasıl gidip s6 kullanıyor aklım almıyor
bypangea

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 23.05.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Şanlıurfa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 561
  • Beğeniler 204 / 125
  • Ticaret 6, (%100)

LikeSend adlı üyeden alıntı

Telefonu gören bunu nerden buldun yeaaa çekiyor :D daha görüp de aa nexus bunlar güzel falan diyen duymadım. Google sayesinde para kazandığım için vefa borcumu ödemek adına bunu almıştım çok da memnun kaldım. 1 sene kadar oğlum oyuncak gibi oynadı duvara sürttü sinirlendi fırlattı ama hiç bişey olmadı :D taş gibi telefon

Para konusunu espri olarak söyledim zaten 2 yıldan uzun süredir kullanıyorum, bundan sonra hiç para etmese de mühim değil sorunsuzca 2 yıl görevini yaptı. Zaten değiştir beni diyor bu ara, 1 ayda 2 sefer kırmızı ışık sorunu yaşadım gerçi bedava kapağı açıp pili sök tak yapıp halettiriyorum ...

Satıp yeni bişey alıcam Lenovo Vibe x2 düşünüyorum şimdilik bakalım ay ortasına kadar güzel bi kampanya falan yakalarsam başka bir model de olabilir. 1000 liranın üstünde paralar vermeye elim gitmiyor açıkçası. 5 bin liralık telefon da olsa 2 yıl sürmeden çöp oluyor zaten. 1k lık telefon ile 4k lık telefon arasında da öyle hayati bir fark göremiyorum . Aylık gelirim 50k lara ulaşmadıkça gidip bi telefona 3-4k vermem :D millet 1500 lira maaşlara çalışırken nasıl gidip s6 kullanıyor aklım almıyor

Aynen hocam 1,5k maaş ile 3-4 binlik cihaz alıyorlar. Yazık yani.

berkakalinn berkakalinn WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek -
  • Konum Afyon
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 1723
  • Beğeniler 159 / 334
  • Ticaret 39, (%97)
a5 kullaniyorum 1500 tl gibi bir fiyata aldim şuanda piyasada fiyatı 1000 tl oldu. Fakat gerçekten çok harika bir tasarım yaptiklari soylenebilir.

wmaraci
Konuyu toplam 4 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 4 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al