BKD adlı üyeden alıntı

Forum tamamen bir topluluk kurabilmekle ilgili. Android ile ilgili araştırma yapan kişiler bir topluluk oluşturmaya meyilli değil. Atıyorum, subway surfers hileli apk indir yazıyorlar ve karşılarına çıkan siteye girip, apkyi indirip siteden ayrılıyorlar. Şuraya üye olayım da bir daha işim düşünce buraya yine girerim ya da bu sitenin ortamı güzel ben de katılayım kendimi geliştireyim gibi bir kaygıları yok. Bu yüzden kesinlikle blog diyorum. Tabii takipçi sayısı arttıktan sonra alt dizine veya subdomaine bir forum da kurabilirsiniz. Başarılı olmuş forumların hepsi birer topluluk oluşturduğu için başarılı olmuştur. Eğer android konusunda bir topluluk oluşturabileceğinize inanıyorsanız forum açın.

evet aslında haklısın blog açacağım da kazancının düşük olması beni kaygılandırıyor çünkü bu iş kolay değil çok fazla emek istiyor. önceden başarılı bir blogum vardı android ile ilgili, paylaştığım her apk yı telefonumda dener öyle anlatırdım ama aylık 10 dolar kazanırdım o da bc.vc ile...

Ek Olarak:

ONEAL adlı üyeden alıntı

kardeşim odak noktan paylaşım üzerindeyse blog açmanı öneririm. ama tartışma ve öneri gibi konuların uzayacağı veya yazılım üzerine bilgileriniz var ise destek amaçlı açmanız hem bir ilk olabilir ve ticari bir pazar kurabilirsiniz.


yazılım üzerine bilgi derken uygulama geliştirmekten bahsediyorsan yok. ama telefondaki sorunları giderebiliyorum...