lostyazilim
tr.link

Bilgi sitesi?

8 Mesajlar 1.119 Okunma
lstbozum
tr.link

Golsime Golsime Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Takılıyo
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 206 / 195
  • Ticaret 26, (%96)
Selam arkadaşlar, bugün android sitesi açıp açmamakla ilgili düşünürken aklıma bir fikir geldi. Her türlü bilginin (tarihi kişiliklerin hayatlarından tut şahin nasıl modifiye edilir e kadar) bir site kursam bu siteyi tutturabilirmiyim? google da bulduğum sitelere bir baktım da bu işten çok iyi paralar kazanan insanlar olduğunu gördüm. sizin düşünceleriniz neler?

bu arada içerik copy-paste değil özgün olacak.

wmaraci
reklam

muhendiss muhendiss tavsiyelazim.com Kullanıcı
  • Üyelik 26.10.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Mühendis
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad A** K**
  • Mesajlar 1922
  • Beğeniler 52 / 360
  • Ticaret 54, (%100)
Vaktin ve ilgin varsa alan geniş olduğundan iş yapabilir.

Açmaya karar verirseniz, elimde hazır kurulmuş, lisanslı temalı ve 15-20 içerikli bir site var. Zararına sana verebilirim.

basymgroup basymgroup Parabol Kullanıcı
  • Üyelik 15.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek Memur
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad B** A**
  • Mesajlar 871
  • Beğeniler 70 / 257
  • Ticaret 10, (%100)
Ben söylediğiniz alandayım. Google böyle siteleri sevmiyordan tut hiç kazanmıyora kadar çok eleştiri aldım. Ama devam ediyorum hala 3-4 aydır. Kendime bilgiustam sitesi gibi on yıllık bir site olmayı hedef bildim. Gittiği yere kadar.

Sinan Sinan Grana Kullanıcı
  • Üyelik 18.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Yazılım Geliştirme Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** Y**
  • Mesajlar 3509
  • Beğeniler 1321 / 1320
  • Ticaret 97, (%100)
Sırf para kazanmak için site açıp da para kazanabilen görmedim şuana kadar. Ama elbette çok güzel bir kulvar ve başarılı olma ihtimaliniz yüksek.
3579

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
Çok emek ister hocam benimki de senin fikrine benzer bi bak istersen imzadaki site

1yenibilgi 1yenibilgi Bilgi paylaştıkça çoğalır Kullanıcı
  • Üyelik 04.06.2014
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Yazılım Uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad S** G**
  • Mesajlar 160
  • Beğeniler 16 / 46
  • Ticaret 4, (%100)
benimde böyle bir sitem var ama içerik üretmekte zorlanıyorum. eğer gerçekten özgün içerik üretebilirseniz siteye ziyaretçi çekebilirsiniz. ben şimdilik ayda 1 yazı girsem şükrederim. Gittiği yere kadarda gitsin açık tutacam. çok kazancı olmasada kendi masraflarını çıkartıyor

Golsime Golsime Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 29.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Takılıyo
  • Konum Balıkesir
  • Ad Soyad G** A**
  • Mesajlar 506
  • Beğeniler 206 / 195
  • Ticaret 26, (%96)

koz4 adlı üyeden alıntı

Çok emek ister hocam benimki de senin fikrine benzer bi bak istersen imzadaki site

hocam seninki çok başka bişey o konular ciddi bir bilgi birikimi ve emek ister valla tebrik ederim çok güzel bir site yapmışsınız.

Ek Olarak:

1yenibilgi adlı üyeden alıntı

benimde böyle bir sitem var ama içerik üretmekte zorlanıyorum. eğer gerçekten özgün içerik üretebilirseniz siteye ziyaretçi çekebilirsiniz. ben şimdilik ayda 1 yazı girsem şükrederim. Gittiği yere kadarda gitsin açık tutacam. çok kazancı olmasada kendi masraflarını çıkartıyor

keşke ilgilenseydiniz hocam biraz siteyle. pagerank değeri 1 ve domain 2 yıllık.

Ek Olarak:

Sinan adlı üyeden alıntı

Sırf para kazanmak için site açıp da para kazanabilen görmedim şuana kadar. Ama elbette çok güzel bir kulvar ve başarılı olma ihtimaliniz yüksek.

yorum için teşekkürler. hocam yapma şimdi site kuran hemen hemen herkes bunu para için yapıyor, bende bu işlere ilk giriştiğimde para için değil büyük zevkle yapardım insanlar beni okuyodu takip ediyordu ya bu bana yetiyordu ama bu işlerde bilgilendikçe bazı insanların bu yollarla çok paralar kazandığını anlıyorsun ya işte o zaman sende aylık kazancının 10 dolar olduğunu görüyorsun. işte o zaman artık bunun amelelik olduğunu anladım...

koz4 koz4 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 07.05.2015
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad V** O**
  • Mesajlar 1705
  • Beğeniler 161 / 160
  • Ticaret 15, (%100)
Sagolun hocam bendede biyografiler var ondan dedim

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al