3 k nız olduğunu varsayarsak işinizi görecek bi eticaret paketi 2k kalır 1k oda vergi dairesi muhasebe falan görünmeyen masraflar gitti 6 ay sonra siteyi satmaya çalışırsınız onuda devretme hakkı vermez eticaret sağlayıcıları.(google reklamı vermediğinizivarsayıyorum vermeden kısa zamanda dönüş zor,seo 2-3ay siter)
aynı üründen sürekliliği olmayan yani sürekli farklı ürün satımı şeklinde gittigidiyordan satış yapmaya başlayabilirsiniz bence. (açık kaynak eticaretsiteleri var fakat onlarada bi xml entegrasyonu yaptırmaya kalksanız tanesine 100-150diyorlar 6 firma ileyapsan hesap ortada. daha bunun sanal posunu koymadık onun entegresi için banka başı yine 100-150ücret isterler. kaldıki işyaptırıyorsun kod alıyorsun içerisinde ne var muallak güvendiğin bildiğin kimseyoksa açıkkaynak çok mantıklı değil.
gg ile başla işin gidişine göre siteyi açarsın.
aynı üründen sürekliliği olmayan yani sürekli farklı ürün satımı şeklinde gittigidiyordan satış yapmaya başlayabilirsiniz bence. (açık kaynak eticaretsiteleri var fakat onlarada bi xml entegrasyonu yaptırmaya kalksanız tanesine 100-150diyorlar 6 firma ileyapsan hesap ortada. daha bunun sanal posunu koymadık onun entegresi için banka başı yine 100-150ücret isterler. kaldıki işyaptırıyorsun kod alıyorsun içerisinde ne var muallak güvendiğin bildiğin kimseyoksa açıkkaynak çok mantıklı değil.
gg ile başla işin gidişine göre siteyi açarsın.
Güzel soyledin ama benim gun icinde bunlarla ugrasacak vaktim pek yok.Ben sadece araci bir site kurucam alinan urunler yetkili firma tarafindan otomatik olarak gonderilecek :)