-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Arkadaşlar 2-3 bin liralık bir sermayem var. Bu sermayem ile E-ticaret sitesi kurmak istiyorum. İlgilenenler varsa duymuştur, çeşitli firmalar sadece belirli bir ücret karşılığında size yepyeni her şeyiyle hazır bir E-ticaret sitesi veriyor. Kendi ürünüm yok firmanın belirlediği ürünleri satacağım. Öncelikle bu kadar sermaye ile başka ne tür işler yapılabilir güzel tavsiyeleri olan arkadaşları bekliyorum. Yalnız benim işimden dolayı gün içinde pek müsait olamıyorum. Ona göre tavsiye verirseniz sevinirim. Eğer böyle E-ticaret ile uğraşan arkadaşlar varsa en uygun firmayı da yazarlarsa çok sevinirim. Yorumlarınızı bekliyorum :)
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
------
-
-
Ad Soyad
O** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Para konusunda çok küçük ama çok etkili bir düşünce vereyim size ve ardından geri çekileyim.
Proticaret'ten uzak durun.
4 kişi bu mesajı beğendi.
Heuristic
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
40 / E
-
Meslek
Web Hacking, Exploits/Vuln.
-
-
Ad Soyad
A** K**
-
-
-
Ticaret
297, (%99)
OpenCart ve Magento alt yapısı ile eşsiz zengin tasarıma sahip bir e-ticaret planı oluşturabilirsiniz.
Kozmik
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
İnternet Teknolojileri
-
-
Ad Soyad
A** A**
-
-
-
Ticaret
13, (%100)
İlgileneceğinizi düşündüğüm bir pm gönderdim.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
ovelibudak adlı üyeden alıntı
Para konusunda çok küçük ama çok etkili bir düşünce vereyim size ve ardından geri çekileyim.
Proticaret'ten uzak durun.
Diger arkadaslara cok tesekkur ederim cevaplari icin ama neden boyle dusundugunuzu buradan veya pm den yazabilir misiniz acaba ben de tam olarak bileyim ve ona gore uzak durayim
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
online sales maneger
-
-
Ad Soyad
G** Y**
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
3 k nız olduğunu varsayarsak işinizi görecek bi eticaret paketi 2k kalır 1k oda vergi dairesi muhasebe falan görünmeyen masraflar gitti 6 ay sonra siteyi satmaya çalışırsınız onuda devretme hakkı vermez eticaret sağlayıcıları.(google reklamı vermediğinizivarsayıyorum vermeden kısa zamanda dönüş zor,seo 2-3ay siter)
aynı üründen sürekliliği olmayan yani sürekli farklı ürün satımı şeklinde gittigidiyordan satış yapmaya başlayabilirsiniz bence. (açık kaynak eticaretsiteleri var fakat onlarada bi xml entegrasyonu yaptırmaya kalksanız tanesine 100-150diyorlar 6 firma ileyapsan hesap ortada. daha bunun sanal posunu koymadık onun entegresi için banka başı yine 100-150ücret isterler. kaldıki işyaptırıyorsun kod alıyorsun içerisinde ne var muallak güvendiğin bildiğin kimseyoksa açıkkaynak çok mantıklı değil.
gg ile başla işin gidişine göre siteyi açarsın.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Memur
-
-
Ad Soyad
M** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
kadir001 adlı üyeden alıntı
3 k nız olduğunu varsayarsak işinizi görecek bi eticaret paketi 2k kalır 1k oda vergi dairesi muhasebe falan görünmeyen masraflar gitti 6 ay sonra siteyi satmaya çalışırsınız onuda devretme hakkı vermez eticaret sağlayıcıları.(google reklamı vermediğinizivarsayıyorum vermeden kısa zamanda dönüş zor,seo 2-3ay siter)
aynı üründen sürekliliği olmayan yani sürekli farklı ürün satımı şeklinde gittigidiyordan satış yapmaya başlayabilirsiniz bence. (açık kaynak eticaretsiteleri var fakat onlarada bi xml entegrasyonu yaptırmaya kalksanız tanesine 100-150diyorlar 6 firma ileyapsan hesap ortada. daha bunun sanal posunu koymadık onun entegresi için banka başı yine 100-150ücret isterler. kaldıki işyaptırıyorsun kod alıyorsun içerisinde ne var muallak güvendiğin bildiğin kimseyoksa açıkkaynak çok mantıklı değil.
gg ile başla işin gidişine göre siteyi açarsın.
Güzel soyledin ama benim gun icinde bunlarla ugrasacak vaktim pek yok.Ben sadece araci bir site kurucam alinan urunler yetkili firma tarafindan otomatik olarak gonderilecek :)
"Bilgi güçtür"
mavimagaza.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Yazılım Uzmanı
-
-
Ad Soyad
G** G**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
anladığın sektör olmalı. Satımı kolay olmalı geri dönme riski az olmalı. ilk olarakta siteden müşteri beklemek yerine n11.com ve gittigidiyor.com üzerinden satmaya başlayabilirsin bence. Siteden beklersen tutmaz ve siparişi az olursa soğursun. e-ticaret en doğru yol vazgeçme
Repax
Webizasyon
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Yönetici
-
-
Ad Soyad
G** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
E-ticaret zor ve zahmetli bir iştir. Yeterli sermaye olmaması durumunda nasıl normal bir dükkan batıyorsa bununda normal bir dükkan işletmekten farkı yoktur. İnternet üzerinde olması sadece müşterileri dükkan zahmetinde kurtarmış olur fakat sistem değişmez. Artı olarak kargo maliyeti yükler. İyi bir operasyon olmadan çok fazla ürün satmanız zor. Kar marjı yüksek ürünler ile tek bir ürüne odaklanmalısınız. Araştırın ve tek bir ürün bulun, onu satın. Pazarcı mantığı ile düşünün.
1 kişi bu mesajı beğendi.