lostyazilim
tr.link

İlluminati Hakkında Ne Biliyorsunuz Konulup Tartışmak İsteyen İçeri

53 Mesajlar 5.487 Okunma
lstbozum
tr.link

Sirius Sirius WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2014
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Youtube
  • Konum ABD
  • Ad Soyad B** M**
  • Mesajlar 1332
  • Beğeniler 0 / 468
  • Ticaret 17, (%100)

OrganikHitSitesi adlı üyeden alıntı

ban yiyebilirsin :D

Ek Olarak:

arkadaş olarak ekliyecem konuyu ayrıntılı olarak soracam olurmu

olur tabiki bu arada meraktan mı yoksa bir işte mi karsına cıktı ?

wmaraci
reklam

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)
Böyle saçma sapan şeylere inanıyormusunuz? şahsım adına böyle şeyler benim ilgimi hiç çekmiyor sizler veya başkaları böyle dedi kodu ile bunları yayıyor ve gençler aynen sizin merak ettiğiniz gibi merak ediyor ve bunlara (b)ulaşmaya çalışıyorlar tamamen yanlış bir uygulama bu yapılanlar işde bu yüzden gençler kötü yola düşüyor bir dedikodunun peşine düşüp gidiyorlar.

Ayrıca bakınız: https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati

İlluminati çoğul bir sözcük olup tekili (Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmışlar) tarihteki adıyla «Bavyeralı İlluminati», batıl inanca, ön yargıya, dinin sosyal hayat üzerindeki etkisine, iktidarın kötüye kullanımına karşı Aydınlanma Çağı döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir topluluk olup modern illuminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [1] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirlerdir.
nettebilgi

kişi bu mesajı beğendi.

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)
The Arrivals (Gelenler) belgeselini izlemeni tavsiye ederim. Baya detaylı bir belgesel.
OrganikHitSitesi

kişi bu mesajı beğendi.

OrganikHitSitesi OrganikHitSitesi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Şırnak
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 62 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

underworld adlı üyeden alıntı

Çok geniş bilgiye sahibim dilediğini özel mesajdan sorabilirsin burdan yazsam yanlış anlayacaklar . ;)

nispet adlı üyeden alıntı

The Arrivals (Gelenler) belgeselini izlemeni tavsiye ederim. Baya detaylı bir belgesel.

mutlaka izleyeceğim belgesel hakkında pek bilgim olmadığı için bahsettiğiniz belgeselin bir linkini verirseniz çok güzel olur

Ek Olarak:

ntka adlı üyeden alıntı

Böyle saçma sapan şeylere inanıyormusunuz? şahsım adına böyle şeyler benim ilgimi hiç çekmiyor sizler veya başkaları böyle dedi kodu ile bunları yayıyor ve gençler aynen sizin merak ettiğiniz gibi merak ediyor ve bunlara (b)ulaşmaya çalışıyorlar tamamen yanlış bir uygulama bu yapılanlar işde bu yüzden gençler kötü yola düşüyor bir dedikodunun peşine düşüp gidiyorlar.

hocam inanmaktan ziyade belki sizde fark etmişsinizdir tek göz simgesi üçgen simgesi bu her neyse artık her yere yayılıyor ve anladığım kadarıyla bilinç altı kontrol ile insanlara hükmediyor

wmaraci
wmaraci

saltuntas saltuntas WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 16.09.2013
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek blog yazarlığı
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad S** A**
  • Mesajlar 985
  • Beğeniler 42 / 391
  • Ticaret 92, (%99)

mutlaka izleyeceğim belgesel hakkında pek bilgim olmadığı için bahsettiğiniz belgeselin bir linkini verirseniz çok güzel olur

https://www.youtube.com/playlist?list=PL07C1655AB6C2B7F4 buradan izleyebilirsin. İzlediğim en güzel belgesellerden birisi. Birde bunun devam niteliğinde Faz 3 belgeseli var.
Dorebar

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Şırnak
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 62 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

ntka adlı üyeden alıntı

Ayrıca bakınız: https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminati

İlluminati çoğul bir sözcük olup tekili (Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmışlar) tarihteki adıyla «Bavyeralı İlluminati», batıl inanca, ön yargıya, dinin sosyal hayat üzerindeki etkisine, iktidarın kötüye kullanımına karşı Aydınlanma Çağı döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir topluluk olup modern illuminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı, dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [1] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirlerdir.

o yazının hepsini okudum tşk tavsiyen için

ntka ntka https://ntka.org Kullanıcı
  • Üyelik 22.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Agent
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad N** T**
  • Mesajlar 2762
  • Beğeniler 811 / 810
  • Ticaret 262, (%100)

Ek Olarak:

hocam inanmaktan ziyade belki sizde fark etmişsinizdir tek göz simgesi üçgen simgesi bu her neyse artık her yere yayılıyor ve anladığım kadarıyla bilinç altı kontrol ile insanlara hükmediyor

Allah aşkına sen kendini kontrol edemiyorsunda onlarmı ediyor çok enteresan o göz mü herneyse gözüme görünmesin şimdi bu yazdıklarımı omu yazdırıyor acaba merak ettim :) kafaya takarsanız bunları kafayı yersiniz Allah muhafaza siz Allah'ın kitabı Kur'an-ıKerim'den ayrılmayın onu okuyun o size doğru yolu göstericektir eminimki işde bu gibi yanlışlara düşmemek için kendinize bir yol çizmeniz gerekir bunu burada tartışmak bile gereksiz bence çünkü olmayan birşeyi var etmeye çalışıyoruz tartışarak yine beni hipnoz etti bak :) olmayan bir şeyi tartışıyoruz :)

dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye

nettebilgi nettebilgi Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 39 / E
  • Meslek grafiker
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad D** O**
  • Mesajlar 1454
  • Beğeniler 254 / 430
  • Ticaret 8, (%100)
Bilinçli olarak gençlerin zihinleri bulandırılıyor. Dikkat ederseniz bütün gençlik dizilerinde, the walkinde dead, game of thrones gibi büyün dizilerde, dünyanın en popüler animelerinde eski mısır tanrılarının yani sizin ilüminati dediğiniz tarikatın simgelerinden bolca var. Eğer araştırırsanız kapitalizmin son 80 yıldır yürüttüğü bir propaganda olduğunu anlarsınız. Kanmayın böyle şeylere. Aileniz için Vatanınız için insanlık için faydalı bireyler olmaya bakınız. Bizene yüce keçiden, davut yıldızından, ağlama duvarından efendim. Geleceğin yönetim şekli sosyalizmdir.

• Üyelik 06.09.2015
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek öğrenci
  • Konum Şırnak
  • Ad Soyad H** K**
  • Mesajlar 218
  • Beğeniler 62 / 11
  • Ticaret 0, (%0)

ntka adlı üyeden alıntı

Allah aşkına sen kendini kontrol edemiyorsunda onlarmı ediyor çok enteresan o göz mü herneyse gözüme görünmesin şimdi bu yazdıklarımı omu yazdırıyor acaba merak ettim :) kafaya takarsanız bunları kafayı yersiniz Allah muhafaza siz Allah'ın kitabı Kur'an-ıKerim'den ayrılmayın onu okuyun o size doğru yolu göstericektir eminimki işde bu gibi yanlışlara düşmemek için kendinize bir yol çizmeniz gerekir bunu burada tartışmak bile gereksiz bence çünkü olmayan birşeyi var etmeye çalışıyoruz tartışarak yine beni hipnoz etti bak :) olmayan bir şeyi tartışıyoruz :)

hocam ben illa bir şeyler var demiyorum bir şeyi bilincinin farkına vardığın zaman en iyi olun ne olduğunu görmene daha iyi yardımcı olur ve allaha şükürler olsunki hiç bir zaman odan şüphe etmedim ama bu dünyada neler dödünğünü merak ettiğim için bu tür şeyleri araştıryorum böyle şeyler olsun olmasın bakıyorum bende işte

47003 47003 WM Aracı Anonim Üyelik
  • Üyelik 12.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet - /
  • Meslek
  • Mesajlar 576
  • Beğeniler 46 / 205
  • Ticaret 16, (%100)
İlluminati, masonlar cart curt. Kısaca kapitalizm desek ?

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 2 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 2 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al