ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
Böyle saçma sapan şeylere inanıyormusunuz? şahsım adına böyle şeyler benim ilgimi hiç çekmiyor sizler veya başkaları böyle dedi kodu ile bunları yayıyor ve gençler aynen sizin merak ettiğiniz gibi merak ediyor ve bunlara (b)ulaşmaya çalışıyorlar tamamen yanlış bir uygulama bu yapılanlar işde bu yüzden gençler kötü yola düşüyor bir dedikodunun peşine düşüp gidiyorlar.
Ayrıca bakınız:
https://tr.wikipedia.org/wiki/%C4%B0lluminatiİlluminati çoğul bir sözcük olup tekili (Latince: illuminatus, Türkçe: aydınlanmışlar) tarihteki adıyla «Bavyeralı İlluminati», batıl inanca, ön yargıya, dinin sosyal hayat üzerindeki etkisine, iktidarın kötüye kullanımına karşı Aydınlanma Çağı döneminde 1 Mayıs 1776'da kurulmuş bir topluluk olup modern illuminati; zihin kontrolü uygulayarak, hükümetleri ve kuruluşları ele geçirerek Yeni Dünya Düzeni'ni sağlamak amacıyla hareket ettiği iddia edilen, monarşileri yıkmayı,
dini inançları yok etmeyi, ulus devletleri ve vatanseverliği sonlandırarak sosyal düzeni alt üst etmeyi planladığı öne sürülen; ancak faaliyeti ve
varlığı kanıtlanamamış bir yapılanmadır. [1] Bazı komplo teorisyenleri, İlluminati üyelerini ışığın insanları ya da aydınlanmışlar olarak addetmektedirlerdir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
blog yazarlığı
-
-
Ad Soyad
S** A**
-
-
-
Ticaret
92, (%99)
The Arrivals (Gelenler) belgeselini izlemeni tavsiye ederim. Baya detaylı bir belgesel.
1 kişi bu mesajı beğendi.
ntka
https://ntka.org
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Agent
-
-
Ad Soyad
N** T**
-
-
-
Ticaret
262, (%100)
OrganikHitSitesi adlı üyeden alıntı
mutlaka izleyeceğim belgesel hakkında pek bilgim olmadığı için bahsettiğiniz belgeselin bir linkini verirseniz çok güzel olur
Ek Olarak:
hocam inanmaktan ziyade belki sizde fark etmişsinizdir tek göz simgesi üçgen simgesi bu her neyse artık her yere yayılıyor ve anladığım kadarıyla bilinç altı kontrol ile insanlara hükmediyor
Allah aşkına sen kendini kontrol edemiyorsunda onlarmı ediyor çok enteresan o göz mü herneyse gözüme görünmesin şimdi bu yazdıklarımı omu yazdırıyor acaba merak ettim :) kafaya takarsanız bunları kafayı yersiniz Allah muhafaza siz Allah'ın kitabı Kur'an-ıKerim'den ayrılmayın onu okuyun o size doğru yolu göstericektir eminimki işde bu gibi yanlışlara düşmemek için kendinize bir yol çizmeniz gerekir bunu burada tartışmak bile gereksiz bence çünkü olmayan birşeyi var etmeye çalışıyoruz tartışarak yine beni hipnoz etti bak :) olmayan bir şeyi tartışıyoruz :)
dijitalsite.com.tr ister al / ister sat / yeni üyelere 20 tl bakiye hediye
-
-
Yaş/Cinsiyet
39 / E
-
Meslek
grafiker
-
-
Ad Soyad
D** O**
-
-
-
Ticaret
8, (%100)
Bilinçli olarak gençlerin zihinleri bulandırılıyor. Dikkat ederseniz bütün gençlik dizilerinde, the walkinde dead, game of thrones gibi büyün dizilerde, dünyanın en popüler animelerinde eski mısır tanrılarının yani sizin ilüminati dediğiniz tarikatın simgelerinden bolca var. Eğer araştırırsanız kapitalizmin son 80 yıldır yürüttüğü bir propaganda olduğunu anlarsınız. Kanmayın böyle şeylere. Aileniz için Vatanınız için insanlık için faydalı bireyler olmaya bakınız. Bizene yüce keçiden, davut yıldızından, ağlama duvarından efendim. Geleceğin yönetim şekli sosyalizmdir.
47003
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
16, (%100)
İlluminati, masonlar cart curt. Kısaca kapitalizm desek ?