Klzmoon adlı üyeden alıntı

Hocam dediklerinize katılıyorum aynı şekilde. Sektörün öldüğü falan yok. Bunu söyleyenler 10 makina koyup masa sandayle çekip öyle andaval gibi oturup dükkana farklı aktiviteler katmayanlardır. Sektör çok fazla aktiviteyi içinde barındıra bilecek bir kategoridir.

Türkiyede yapılmamış bir ton dükkan aktivitesi mevcut bunu geçen aylarda yapan Baze Esports Cafe Bar var. Adamlar okadar güzel bir yer hazırladılar ki çektikleri ilginin haddi hesabı yok. Şehirler arası şube açmayı planlıyorlar. Devir teknoloji devri bu devir ölmez/kapanmaz. Aksini iddia edenin kafasından şüphe ederim.



Baze Esports Cafe Bar'dan değişik bir masa sunumu. Adamlar oturmuyor ne aktivite sunabiliriz diye düşünüyorlar. Oyunlardaki can-mana-rage gibi potların canlandırmasını yapıp koymuşlar.


Valla helal olsun çok güzel bir mekan olmuş fakat benim bu dükkan için yer sorunum var 20 makineden acaba 15 makineye falan mı düşüp yer arttırsam bilemedim aslında ortalık alan boş oraya 3 4 makine konabilir fakat karışıklık olur mu diye düşünüyorum yani şu haliyle dükkan oldukça ferah sıkış tepiş yapmak da istemem açıkçası dükkanı :D